Лайм

Як українські зірки відреагували на перемогу Усика над Ф’юрі

Усик став чемпіоном світу з боксу в надважкій вазі

Перемога Олександра Усика над Тайсоном Ф’юрі стала гучною подією, на яку відреагували не лише представники світового спорту. Українські зірки, як і пересічні українці, бурхливо раділи щасливому фіналу цього історичного поєдинку. Григорій Решетнік, Андрій Бєдняков, Юрій Горбунов, Ольга Сумська та інші українські знаменитості висловилися з цього приводу у соцмережах.

Актор Андрій Бєдняков на сторінці в Instagram з гумором написав: "Я готував його, як міг. З перемогою, Чемп". Він також розмістив фото з Усиком.

Читайте також: Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Бєдняков розмістив фото з УсикомФото: Скріншот

Телеведучий Григорій Решетнік також тішився перемозі Олександра Усика. Він написав на сторінці в Instagram: "Абсолютний, космічний, непереможний, титанічний Чемпіон. Вітаю нашого козака та всю нашу країну!".

Решетнік показав емоційні кадриФото: Скріншот

Юрій Горбунов на сторінці в Instagram також опублікував промовисті кадри перемоги Олександра. Юрій зазначив: "Абсолютний чемпіон світу!! Олександр Усик!!! Неймовірно!! Це сталося!! Гордість! Радість! Волосся дибки!! Слава тобі, наш козаче!!".

Горбунов оприлюднив момент боюФото: Скріншот

Українська акторка Ольга Сумська розмістила кадри бою та тішилася перемозі Олександра. На сторінці в Instagram вона написала: "Які емоції! Дякуємо за бій! «Пишаємося! Слава Україні!".

Сумська наголосила, що нам є ким пишатисяФото: Скріншот

Раніше ми писали, у яких знаменитих жінок чоловіки служать у ЗСУ. Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір чекають коханих з війни.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також