Лайм

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Артист побував на вершині величного монументу

Український співак Павло Зібров, який раніше розповідав про розмір своєї пенсії, піднявся на 92-метрову верхівку монументу "Батьківщина-Мати" у Києві. Артист вразив пейзажами, вартими пензля художника.

На сторінці в Instagram виконавець розповів, що йому після знімань кліпу поблизу монументу запропонували піднятися аж до зони щита "Батьківщини-Матері" та насолодитися видовищною панорамою. З оглядового майданчика артист показав, який чудовий пейзаж відкривається на Київ. До речі, майданчик має міцні ґрати з метою безпеки.

Читайте також: Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Шлях на вершину монументу складнийФото: instagram.com/pavlo_zibrov/


Павло Зібров розповів, що дістатися вершини – це ще той квест, адже шлях є доволі екстремальним. Співак показав, як долав перешкоди на шляху до мети.

Масивний мечФото: instagram.com/pavlo_zibrov/

"Вчора отримав колосальні емоції! Неймовірні краєвиди відкриваються з оглядового майданчика на щиті "Батьківщини-Матері"! Потрапити туди по всіх небезпечних драбинах було ще тим квестом! Але воно того варте!", - поділився емоціями Зібров.

Київ - як на долоніФото: instagram.com/pavlo_zibrov/

Також співак відвідав музей Другої світової війни й показав, який вигляд він має зсередини.

Величний КиївФото: instagram.com/pavlo_zibrov/

Дорога внизФото: instagram.com/pavlo_zibrov/

В музеїФото: instagram.com/pavlo_zibrov/

Раніше ми писали, що Вєрку Сердючку захейтили через виконання російських пісень в Києві. Сердючка не обійшла увагою хіти "Дольче Габбана" і "Все будет хорошо", які вона не перекладала українською.

Цікаві матеріали для вас:

Новини партнерів

Читайте також