Лайм

Фундамент миру закладено, але треба ще пережити липень: астролог Влад Росс дав прогноз Україні

З 10 по 20 липня може відбутися щось жахливе

Відомий астролог Влад Росс прогнозує поступове завершення бойових дій в Україні до грудня 2024 року, а остаточне припинення війни - в 2025 році.

Про це він розповів у своєму прогнозі на власному YouTube-каналі.

Читайте також: Україна поверне всі свої території: астролог Влад Росс назвав рік повної перемоги над ворогом

"Як я й казав раніше, саміт миру в Швейцарії - це прекрасний початок, старт всього того, що може бути пов'язане з перемир'ям і, зрештою, те, що може війна закінчитися миром. Це сталося 16-го числа (16 червня – Ред.) у країні під знаком миру - Швейцарія давно ні з ким не воює, хоча в неї дуже гарна армія вже багато століть. Прекрасне співвідношення зірок говорить лише про одне: початок миру покладено, звичайно ж, реалізація його відбуватиметься трохи пізніше. Час, коли вже остаточно почне заморожуватись конфлікт – це грудень 2024 року, оскільки Марс, планета воєнних дій, стане дуже сильно ослабленим 6 грудня. Небезпечна ситуація може бути восени цього року аж до розв'язки Третьої світової війни, яку правильніше назвати - Четвертою гібридною. 2 жовтня у нас відбудеться сатанинське сонячне затемнення, яке всім потрібно буде пережити. А потім все може йти логічно і наближатися до миру", - прогнозує Росс.

За словами астролога, мир в Україні остаточно встановиться у 2025 році.

"На другому саміті вже обговорюватиметься мир в Україні. Цей саміт миру буде і він буде цього року, він планується саме на цей вибухонебезпечний жовтень, де відбуватиметься диявольське сонячне затемнення. З одного боку, там може "пахнути" миром, а з іншого боку може несподівано розв'язатися і Третя Світова війна", - додав Росс.

Однак Україні потрібно пережити липень 2024 року, який стане важливим періодом історії.

"Відбуватиметься дуже потужне з'єднання Марса та Урану. Марс це планета бойових дій, а Уран - несподіваних ситуацій, поблизу 15 липня - з 10 по 20 липня - може відбуватися щось жахливе. Це може бути несподівано застосована якась зброя, не дай Боже, щоб вона була тактичною ядерною. Але в будь-якому випадку вулкани, землетруси, стихійні лиха, урагани - ось це в липні я вам обіцяю, причому "презентація" їх відбулася вже зовсім недавно в Москві, яку затопило повністю",- резюмував свій прогноз астролог.

Цікаві новини для вас:

  1. Демон лютуватиме, однак визнає поразку: старець Геронтій отримав видіння про кінець війни.
  2. Росія може напасти на країни Балтії вже 2024 року: астролог назвав найнебезпечніший період.
  3. "Ванга" з Бистриці розповіла, коли закінчиться війна в Україні і чи є ризики переростання у Третю світову.

Новини партнерів

Читайте також