Лайм

Демон лютуватиме, однак визнає поразку: старець Геронтій отримав видіння про кінець війни

Переломні події розпочнуться вже в червні

Старець Геронтій, який раніше зробив пророцтво про перемогу українських захисників, отримав нове видіння. В ньому він побачив світле майбутнє, яке чекатиме нашу рідну Україну.

Про це йдеться у відео, опублікованому на YouTube-каналі "Український молитовник".

Читайте також: Перед перемогою будуть важкі часи: старець Хризостом дав прогноз закінчення війни

Одного разу, поринувши в багатогодинну ревну молитву за встановлення справедливого миру в Україні у глибині свого монастиря, старець Геронтій отримав пророче видіння про майбутнє України. Це видіння було настільки потужним і надихаючим, що він негайно почав записувати кожну деталь, щоб передати надію і віру своїм співвітчизникам.

Старець Геронтій побачив, як Україна проходить через непрості випробування, а на горизонті з'являються нові загрози - обстріли посилюються на південних та прикордонних територіях. Проте ці випробування є тимчасовими і служать для нашого зміцнення.

"Переломні події розпочнуться вже в червні - він стане місяцем великих випробувань і складних рішень. В цей час наша країна зіштовхнеться з багатьма викликами, що включатимуть брехню, зраду та внутрішні конфлікти. Однак саме ці випробування стануть початком великої зміни на краще.

Ворог буде намагатися розірвати союзи України та посіяти розбрат серед її друзів, але ми повинні залишатися мудрими та обережними, аби не піддатися впливу темних сил. Господь бачить страждання свого народу і посилає своїх ангелів для захисту України, всі молитви, які лунають з наших сердець, доходять до небес і знаходять відповідь. Я бачу, як з'являється надія на звільнення важливого об’єкту, захопленого ворогом – це може бути Запорізька атомна станція, і це стане знаком Божої милості. Незважаючи на всі труднощі, ми, діти його, завжди відчуваємо присутність Бога, який допомагає нам у цей важкий час", - розповів старець.

Також старець побачив, що через чотири тижні Україна отримає потужну допомогу від союзників, вона включатиме якісь дуже важливі ресурси для ведення війни, тож ситуація на фронті перейде під контроль українських військових.

"На фронті наші війська зіштовхнуться з серйозними викликами, але кінець червня принесе нові надії. Наші воїни зможуть не лише утримати свої позиції, але й перейти в наступ.

Станеться якась дуже важлива подія, що має сакральне значення для ворога, а головний демон лютуватиме в своїй обителі. Це може бути часткове руйнування Кримського мосту, яке стане символом наших перемог. Цей удар не тільки обмежить рух ворога, але й покаже всьому світу силу та рішучість українського народу у відвоюванні території", - розповів монах.

Старець Геронтій побачив, як українські воїни здійснюють успішні стратегічні удари по ворожих об'єктах, командні центри та логістичні бази ворога зазнають значних втрат, а це все призведе до змін у їхніх планах - у контрнаступі будуть звільнятися окуповані території і ворог буде змушений відступати.

"Влітку 2024 року ми побачимо значні зрушення на полі бою, на жаль, обстріли південних регіонів продовжаться, але наші захисники зможуть втримати свої позиції і навіть просунутися вперед - Господь благословляє наші зусилля", - каже Геронтій.

У новому видіння віщун побачив, що у владних кабінетах ворога відбуваються кардинальні зміни - нові лідери будуть готові до компромісів та переговорів, що створить умови для мирних угод.

"Ворогові доведеться визнати поразку і погодитися на умови, вигідні для України", - пророкує монах.

Старець Геронтій передбачив три етапи повернення окупованих територій: перший етап - початок переговорів і визначення умов, другий етап - відкликання попередніх документів і підписання нових угод, третій етап - реальне повернення території під контроль України.

Цікаві новини для вас:

  1. Саміт у Швейцарії стане початком кінця війни: астролог Влад Росс назвав жінку, яка врятує Україну.
  2. Через декілька місяців бойові дії зупиняться: старець Іоасаф поділився пророцтвом про кінець війни.
  3. "Ванга" з Бистриці розповіла, коли закінчиться війна в Україні і чи є ризики переростання у Третю світову.

Новини партнерів

Читайте також

Будувалися понад 20 років: Джамала висловилася про дім батьків у Криму, який відібрали окупанти

Українська співачка Джамала висловилася про втрату батьківського будинку в окупованому Криму, який відібрали росіяни

Не бачу нічого кримінального: Каменських пояснила, чому продовжує співати російською

Відома українська співачка Настя Каменських не соромиться, що продовжує виконувати свої пісні російською мовою за кордоном  

Маю право: автор хіта "Я з України" заявив, що не вірить зіркам, які перейшли на українську

Соліст гурту "МЕРІ" Віктор Вінник сказав, що думає про артистів, які після початку війни почали виконувати україномовні пісні