Лайм

"Дякую СБУ за збережене життя!" Гордон після пережитого замаху "увіковічив" себе

У вересні СБУ та Офіс Генпрокурора викрили у Києві агентурну мережу елітного підрозділу фсб рф, що займалася розвідувальною та диверсійною роботою в Україні. Зокрема, вони готували замахи на українських діячів, серед яких також був український журналіст Дмитро Гордон. На тлі цього Гордон подякував Службі безпеки України за збережене життя та "увіковічив" себе в одному з найвідоміших монументальних споруд стародавнього Єгипту.

Про це він написав на своїй персональній сторінці в соцмережі Instagram.

Гордон опублікував фото Великого Сфінкса у Гізі, проте зі своїм обличчям. В коментарях до фото подякував Службі безпеки України за збережене життя.

"З днем народження мене! Слава Україні! Слава ЗСУ! Спасибі СБУ за збережене життя! Ми переможемо!", - написав він.

Під цим дописом журналіста на фото Гордона відреагувала також Світлана Суркіс (@svetlanasurkis), донька українського футбольного функціонера Григорія Суркіса. Вона вирішила поцікавитись:

"Дімо, з днем народження! А чому ти поїхав до Єгипту?".

Варто нагадати, що раніше в Службі безпеки України та Офісі генерального прокурора повідомляли, що в Києві вдалося викрити агентурну групу російських спецслужб, якою керував колишній народний депутат від "Партії регіонів". Вони готували диверсії та замахи на українських діячів. Серед тих, на кого планували замах, був український журналіст Дмитро Гордон.

Читайте також в "Апостроф Лайм", як дружина Гордона розповіла, якою була пропозиція від коханого.

Новини партнерів

Читайте також