Лайм

Це було красиво: дружина Гордона розповіла, якою була пропозиція від коханого

Олеся Бацман – третя дружина журналіста

Дмитро Гордон, який має сімох дітей від різних жінок, нині одружений з Олесею Бацман. Третя дружина та, за сумісництвом, колега журналіста народила йому трьох доньок. Пара не часто ділиться подробицями сімейного життя, проте цього разу журналістка вирішила зробити виняток.

В інтерв'ю Славі Дьоміну головна редакторка видання "Гордон" згадала початок стосунків з коханим і розповіла, якою була пропозиція руки та серця. 39-річна Бацман зізналася, що цей романтичний момент стався вночі, і був дуже яскравим та красивим. Подробиць Олеся розповідати не стала, адже вважає, що такі інтимні речі не мають виноситися на публіку.

Читайте також: Сварилися і розходилися: дружина ексміністра оборони Резнікова розповіла, що врятувало їхній шлюб.

"Це було красиво. Я не буду розповідати, тому що це дуже особисте. Є речі, які мають бути лише між двома людьми. Але це було дуже красиво, дуже яскраво. Лише можу сказати, що це було десь о третій чи четвертій години ночі. З одного боку, можна сказати, що це було очікувано, але ні – це було зовсім несподівано", - розповіла дружина Гордона у програмі "Слава+".

За словами Олесі, після знайомства з Дмитром спочатку у них були лише робочі стосунки, під час яких вона побачила у Гордоні якості гідного для неї чоловіка. Пара деякий час зустрічалася і лише потім журналіст покликав кохану заміж.

"Ми ж спочатку працювали. Я прийшла брати інтерв'ю у Дмитра, після цього він запропонував у нього працювати в команді. З того часу я Дмитра знала як керівника, як редактора головного, як журналіста, як людину, - згадала Бацман початок стосунків з Гордоном. - Це був досить тривалий шлях для того, щоб пізнати його і зрозуміти, наскільки він класний, порядний, особливий, відрізняється в кращий бік від абсолютної більшості людей, гідний. Він завжди тримає слово, допоможе слабшим, знає, що таке дружба, як він ставиться до батьків, дітей. Це все єдиний образ складався, який для мене був дуже позитивний".

Також журналістка висловилася щодо минулих двох шлюбів свого чоловіка. Бацман зізналася, що в неї з колишніми дружинами Гордона не близькі стосунки, але й не натянуті. Жінки можуть зустрітися та обговорити питання щодо дітей.

"У нас немає потреби постійно зустрічатися з якихось приводів. Коли потреба є щось обговорити, можливо щось стосовно дітей, то, звичайно, що ми спілкуємося. Пересікаємось на днях народженнях, - зізналася вона. - До минулого неможливо ревнувати".

Раніше Ахтем Сеітаблаєв розповів про проблеми у стосунках з молодою коханою і натякнув на причину.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

"Виглядала, як суперзірка": Ірина Сопонару показала свої весільні образи

Акторка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару показала, який вигляд мала на весіллі з коханим-іноземцем Рісом

Ірина Білик показала, як підріс її син Табріз і розповіла про його першу закоханість

Ірина Білик показала, який вигляд має її молодший син Табріз, який народився у шлюбі з російським режисером Асланом Ахмадовим

Військові - головні люди зараз: Решетнік висловився про реакцію українців на нового "Холостяка"

Ведучий "Холостяка" Григорій Решетнік розповів, як українці відреагували на те, що героєм 13-го сезону став військовий Олександр Терен Будько