Лайм

"Кожен концерт викликає нову хвилю хейту": відомий співак звернувся до шанувальників

Український співак і військовий Олександр Положинський не впевнений, що має сили поєднувати виступи з концертами та військову службу, ще й з огляду на те, що кожен концерт, за його словами, "...викликає нову хвилю хейту". Тому залишив звернення до шанувальників із проханням надати йому "трошки мотивації".

Про це він написав на своїй персональній сторінці в Facebook.

Він зауважує на тому, що й досі не має відповіді, коли ж буде наступний концерт:

"Минув місяць з мого останнього концертного виступу і вже все частіше лунають питання коли ж мій наступний концерт. А відповіді я не маю".

Співак зазначає, що йому важко поєднувати концертну діяльність зі службою (у 47-му окремому батальйоні).

"Правду кажучи, моя концертна мотивація дуже сильно понизилася. Мені дійсно важко поєднувати концерти зі службою, хоч багато хто цьому не вірить. Люди думають, що служба моя це не служба, а концерти - взагалі відпочинок. Так, моя служба в Києві на Армія ФМ це значно легша служба, ніж у більшості військових. Але й вона вимагає чималих зусиль та витрат часу. А кожен концерт, на який я наважуюся, це одразу мінус відпочинок та плюс додаткові навантаження", - коментує він.

З приводу цього також зауважує, що кожен концерт викликає нову хвилю хейту:

"Ти не так служиш. Ти не там служиш. Що це за служба така концертна. І все таке інше. Я, звісно, маю відповіді та аргументацію, але хто її хоче слухати? Людям аби вилити свій гнів. Та кому ж сподобається коли на нього його виливають? Коротше кажучи, бажання грати концерти не маю зовсім. Скажу більше - маю велике бажання їх не грати".

Фото: facebook.com/sashko.polozhinsky

Натомість говорить, що має відчуття відповідальності. За словами Положинського, він часто говорить, що кожен має робити все можливе на користь нашої боротьби. В контексті цього говорить: "А мої концерти, я певен, - це на користь. Вони дають людям розраду. Вони дають натхнення. Вони несуть правильні меседжі. І вони допомагають зібрати гроші на підтримку військових. Самі знаєте - збори провисають. Потік донатів помітно зменшився, але потреби військових - зовсім ні. А, як показує мій досвід, концерти для мене найбільш ефективний спосіб зібрати кошти на підтримку ЗСУ".

Тому попросив серед тих підписників, що "мають необхідність і бажання відвідати концерт", надати йому "трошки мотивації", підтримавши допис.

"Це не намір підвищити мою самооцінку - в мене з нею все гаразд, хоч є люди, які впевнені, що ні. Та я краще знаю. Це також не хитрощі SMM - це не мій стиль. Мені просто необхідна підтримка в прийнятті рішення. Дійсно необхідна. Дякую. Але поки не обіцяю, що концерт дійсно буде. І так - концерти зараз можу грати лише в Києві", - зауважив він наприкінці допису.

Натомість аудиторія почала активно підтримувати співака, писати теплі слова підтримки. Зокрема користувач Артур Дейн написав: "Я своє 30-ліття 21 вересня зустрів на твоєму концерті і це був мабуть найкрутіший концерт з тих що був",

Ще одна користувачка - Євгенія Кравченко - згадала, як концерт відвідував її чоловік-військовослужбовець:

"Мій чоловік, який також військовий, відвідав концерт, присвячений МузиЛиЩу. Я дуже хотіла, аби ми відвідали його разом. Але через перенесення я не змогла, бо була в цей період у відрядження. А чоловік зміг. Це був його перший досвід відвідування вашого концерту) І він сказав, що це один із кращих концертів у його житті) Найкращий буде, коли ми відвідаємо ваш концерт разом. Тому дуже чекаю і готова буду відмінити всі відрядження".

Фото: facebook.com/sashko.polozhinsky

Фото: facebook.com/sashko.polozhinsky

Нагадаємо, раніше "Апостроф Lime" поспілкувався з Олександром Положинським про нову дуетну пісню "Час", військову службу та його ставлення до публічної критики Сергія Жадана.

Новини партнерів

Читайте також