Лайм

У мережі новий флешмоб: люди постять кумедні фото своїх ірландських вовкодавів - і це жах, які вони великі

Нерідко їх улюбленці виявляються більшими за своїх господарів

У соцмережах набирає популярність новий флешмоб - люди міряються розмірами своїх ірландських вовкодавів. І це жах, наскільки величезними можуть бути собаки цієї породи.

Ірландські вовкодави є одними з найбільш високих собак. Час походження цієї породи сьогодні невідомо, проте деякі кінологи стверджують, що це одна з найстаріших порід, і нібито вже в 400-х роках нашої ери вони активно використовувалися у якості мисливців. Звідси, власне, і назва породи.

Згідно зі стандартами Всесвітньої кінологічної федерації, висота цих собак в холці становить від 81 до 86 см. Вага може варіюватися від 40 до 55 кг. Як відзначають господарі вихованців, при своїх габаритах ірландські вовкодави відрізняються ласкавим, поступливим характером, нерідко й грайливістю.

Користувачі соцмереж публікують знімки своїх тварин на тлі автомобілів, інших порід собак, а іноді позують на фото й самі. Нерідко їх улюбленці виявляються більшими за своїх господарів.

  • Користувачі соцмереж активно обговорюють героїчні вчинки хлопця з США, який не просто так одягнув костюм Бетмена. В образі супергероя коміксів DC він рятує бездомних тварин, при цьому тішить мережу кумедними фото.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Хочуть бути головними: які знаки Зодіаку прагнуть домінувати над іншими

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які намагаються у всьому домінувати над іншими людьми – серед них Леви та Овни

Що робити з блідою розсадою перцю та баклажанів: допоможе просте підживлення

Бліда розсада перцю та баклажанів - у чому причина, чим підгодувати, щоб вона стала зеленою та міцною - поради городникам

Онігірі – рисові трикутнички з начинкою: блогерка показала, як приготувати кулінарну новинку

Як у домашніх умовах зробити рисові трикутники з консервованим лососем під назвою онігірі, щоб урізноманітнити меню своєї сім'ї