Лайм

Який з тебе Емінем: чіткий реп-тест в день народження музиканта

Засікай час і читай репчик

17 жовтня один з найуспішніших реперів в історії, Емінем, святкує свій 48 день народження. За роки кар'єри цей хлопець випустив безліч хітів, виховав не одне покоління любителів жанру і встановив щонайменше кілька рекордів зі швидкісного читання.

Взяти, наприклад, хіт музиканта Rap God. У його третьому куплеті є відрізок, на якому Емінем вимовляє 110 слів за 16 секунд, тобто 6,87 слів на секунду. У день народження музиканта theLime пропонує читачеві спробувати себе в ролі хлопця з мікрофоном.

Маршалл Брюс Метерс III (так насправді звуть Емінема) є одним з найбільш продаваних артистів у світі. Низка тематичних видань неодноразово називала його одним з найвидатніших музикантів усіх часів. Наприклад, той же Rolling Stone розмістив Емінема на 83-й сходинці в списку "100 кращих артистів".

Як сольний виконавець Емінем продав на сьогоднішній день більше 100 мільйонів альбомів по всьому світу і понад 107 мільйонів своїх записів і 44 мільйони копій своїх альбомів тільки в США.

  • У липні цього року британський музикант Пол Маккартні, колись вокаліст і бас-гітарист легендарних The Beatles, відсвяткував свій 78 день народження. Пройдіть тест і вгадайте, хто на вокалі хітів легендарної "четвірки".
  • У червні британському актору та музиканту Х'ю Лорі, найбільш відомому за роллю доктора Грегорі Хауса в однойменному серіалі, виповнився 61 рік. Пройдіть цікавий тест, в якому наведено 10 цитат. Деякі з них належать акторові, деякі - його гострому на язик персонажу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Прагнуть жити за власними правилами: які знаки Зодіаку цінують свою незалежність

Які знаки Зодіаку понад усе цінують свою свободу та незалежність - астрологи розповіли про Овнів, Водоліїв, Стрільців, та Близнюків

Стане пишним і міцним кущиком: чим підживити розсаду томатів перед висадженням в ґрунт

Які добрива застосовувати для розсади помідорів за кілька днів перед висадкою у відкритий ґрунт, а також як їх розводити у воді

Однотонний манікюр на весну: стильні ідеї у модних відтінках сезону

Які варіанти однотонного манікюру придивитися на весняний сезон 2024, щоб виглядати стильно та виділятися із сірої маси