Лайм

Креативна мама показала, як готує дітей до Хеловіна: вже добу вона отримує образи та погрози

На моторошних фото - лише полуничний джем та шоколадний сироп

25-річна мати Карлі Томас опинилася під шквалом критики та навіть погроз у соцмережах після того, як показала моторошні фото гриму та костюмів своїх дітей до Хеловіна.

Судячи з усього, дівчина володіє непоганими навичками гриму та фотографії, за допомогою фарб Томас перетворила своїх дітей - чотирирічну Октобер та однорічну Коралін на дітей-зомбі. Публікуючи фотографії, вона навіть не підозрювала, чим обернеться для неї ця історія, пише LadBible.

"Були люди, які говорили, щоб я наклала на себе руки, які сподівалися, що я помру уві сні, говорили, що я жахлива мати, і що мене повинні позбавити материнських прав", - розповіла Карлі. - Люди так розлютилися. Я не розумію, чому вони не могли просто проскролити".

З моменту публікації дівчина отримала не тільки масу негативних коментарів, але вже й більше 200 відверто грубих повідомлень: "Я розуміла, що постити їх [фотографії] було трохи ризиковано, тому що це не чашка з чаєм, як у всіх, але я не думала, що це так розлютить людей".

Кров на фото, як розповіла Карлі, - всього лише полуничний джем. В іншому ж ще багато води і шоколадного сиропу. Нутрощі і частини тіл - бутафорія: "Більшість похмурих ефектів - це редагування. Якщо ви бачили оригінальні фотографії, Коралін просто виглядає як щаслива дитина у ванні".

За словами дівчини, нічого поганого в цих фото не знаходить і її чоловік. Втім, в мережі опубліковані фото отримали не тільки негативні оцінки. Деякі фоловери Карлі відзначили їх реалістичність та непересічність.

Ще не визначилися з костюмом на Хеловін? Ми зібрали для вас кілька креативних ідей, спираючись на свіжі хоррори зі світу кіно.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Коли закладати картоплю на пророщування і як це робити: корисні поради городникам

Для чого потрібно закладати картоплю на пророщування, коли це робити, а також у яких умовах та в якій тарі пророщувати бульби

Паска "Три шоколади" за смаком схожа на глазурований сирок: як її приготувати

Як в домашніх умовах приготувати оригінальну сирну паску Три шоколади без випічки, щоб урізноманітнити своє меню на Великдень

Можуть пошкодувати про відвертість: які знаки Зодіаку забагато говорять про особисте

Астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, які діляться особистими таємницями з усіма підряд - Близнюки, Леви, Стрільці, Водолії, Овни