Лайм

Аніме, БДСМ і рекордна активність: PornHub показав цікаву статистику щодо пустунів з України

Українці знову увійшли у топ-20 користувачів ресурсу, але цього року відрізнилися уподобаннями

Користувачі з України увійшли у топ-20 глядачів найбільшого порноресурсу PornHub. Зайнявши 16 місце, країна обігнала Таїланд, Росію, Аргентину та Швецію. При цьому у запитах українці відзначилися скромністю - найпопулярнішим з них став просто "секс". Друге й третє місця за популярністю зайняли запити "аніме" та "БДСМ".

Згідно зі статистикою ресурсу, опублікованою під кінець року, росла у 2019-му і активність певних запитів. Так, наприклад, українці стали частіше шукати контент категорії gangbang (на 778% частіше), public (на 571%), активніше користувачі цікавилися відеогайдамі з мастурбації. Не дивно, але саме український глядач на 686% частіше за інших цікавився категорією "російське".

В цілому ж у порівнянні з минулим роком українські пустуни почали проводити на PornHub на 30 секунд менше, хоча і зайняли у часовій шкалі 14 місце (середній час перебування за одне відвідування склав 596 секунд). Топ-зірками ресурсу цього року для України стали актриси Лана Роудс, Ніколь Еністон та Ельза Джин, яка входить до цієї трійки вже вдруге.

Примітно, що Лана Роудс стала найбільш затребуваною порнозіркою ресурсу не тільки в українському сегменті. 23-річну громадянку США назвали топ-актрисою PornHub і саме їй пророкують премію XBIZ Award як "кращій новій старлетці". Контент за участю Роудс зібрав за рік більше 345 млн переглядів.

  • Раніше креативщики PornHub зняли "Найбрудніше фільм" на заповненому сміттям пляжі, щоб зібрати гроші на усунення пластику зі світового океану.
  • Читайте також на theLime, чому топові порносайти почали дякувати Голлівуду за "Джокера". Просто погляньте, що відбувалося з їх рейтингами незабаром після прем'єри фільму Тодда Філліпса.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle
Теги: порно, PornHub

Читайте також

Чому не можна викидати шкаралупу від крашанок: куди її подіти після Великодня

Чому шкаралупу від освячених у церкві яєць не можна викидати, а також куди її можна закопати і як використовувати як добриво  

Як зберігати паски, щоб вони не черствіли: секрети досвідчених господинь

Як та де найкраще зберігати паску, щоб вона не ввібрала в себе сторонні запахи, не стала черствою і не покрилася пліснявою 

Як зробити густу і красиву помадку для паски: рецепт із маршмелоу

Як у домашніх умовах приготувати смачну глазур із зефіру маршмелоу, щоб швидко прикрасити домашні паски перед світлою неділею