Лайм

Модель витратила тисячі доларів, щоб стати живою лялькою, але поки її фото лише лякають людей в соцмережах

24-річна канадка збільшила все, що тільки можна

Фетиш-модель з Канади, яка називає себе Марією Магдалиною, залежна від пластичних операцій. Дівчина настільки сильно перекроїла свою зовнішність, що її зовсім не впізнати. При цьому канадка запевняє, що їй подобається її зовнішній вигляд і припиняти експерименти зі своїм тілом вона не збирається.

У свої 24 роки Марія встигла три рази збільшити груди, тричі змінити форму носа, зробити підтяжку брів, вставити сідничні імпланти і багаторазово збільшити губи. А недавно модель вирішила змінити форму свого статевого органу. Під час цієї операції дівчина ледь не втратила життя, лікарям довелося кілька разів робити їй переливання крові, пише Daily Mail.

Загроза життю, з якою довелося зіткнутися моделі під час останньої процедури, не злякала її. Марія Магдалина заявляє, що пишається своїм тілом і зупинятися не збирається.

Вперше під ніж хірурга модель лягла в 21 рік, це була операція по збільшенню розміру грудей. Всього на пластику Марія витратила понад 100 тисяч доларів. Крім пишних форм, дівчину відрізняють і численні татуювання, які покривають все її тіло.

А колись Марія Магдалина виглядала так:

  • Бразилець Родріго Альвес, більш відомий на телебаченні і сторінках таблоїдів як "живий Кен" остаточно вирішив стати жінкою. За словами 36-річного чоловіка, незважаючи на популярність його образу, всередині він завжди відчував себе не Кеном, а його подружкою Барбі.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Стейк із молодої капусти – сезонна страва: простий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати стейк із молодої капусти з грибами та курячим філе, щоб урізноманітнити меню своєї родини  

Полуниця в шоколаді – улюблений десерт: як приготувати в домашніх умовах

Як у домашніх умовах приготувати полуницю в білому або молочному шоколаді, щоб порадувати себе та своїх близьких оригінальним десертом

Що посіяти у травні і яке насіння краще використовувати: пам'ятка для городників

Які пряно-ароматичні культури можна посадити на городі в травні, а також яке насіння краще використовувати і як його правильно сіяти