Лайм

Маринуємо вдома стрілки часнику: простий рецепт закуски і поради

Як приготувати корисну і смачну закуску

Стрілки часнику не тільки дуже смачні і можуть використовуватися в якості оригінальної закуски до різних страв. Також вони містять безліч вітамінів і корисних елементів. У цьому матеріалі ми розповімо вам, як приготувати мариновані стрілки часнику своїми руками.

Вам знадобляться такі продукти: стрілки часнику (500 г), вода (3 л), перець горошком (12 шт.), лавровий лист (3 шт.), сіль (4 ст. л.), оцет 9% (3 ст. л.).

Фото: page365.ru

Крок 1: Для початку потрібно промити стрілки, нарізати і покласти в банки.

Крок 2: Потім слід додати в воду лавровий лист, сіль і перець, поставити на невеликий вогонь і довести до кипіння.

Крок 3: У банки додати рівну кількість оцту, потім залити зверху киплячим маринадом, накрити кришками і поставити стерелізуватися на 15 хвилин.

Крок 4: Закрити банки, не знімаючи кришок, перевернути і дати постояти догори дном до повного охолодження. Закуска готова! Зберігати банки краще в прохолодному темному місці. А подавати стрілки часнику можна практично з будь-якою другою стравою.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Ідеальне добриво: як підживити розсаду йодом і що це дасть

Розповідаємо, як правильно використовувати йод для підживлення рослин і чому розсада його любить

Булочки, які замінять хліб: блогерка розкрила секрет неймовірної хрусткості

Блогерка Юлія Сенич показала, як приготувати булочки з хрусткою скоринкою замість хліба

Чахохбілі з куркою: простий рецепт смачної грузинської страви

Фудекспертка Світлана Левицька розповіла, як смачно приготувати страву грузинської кухні чахохбілі з куркою