Лайм

Британець із сараєм на голові поскаржився на надмірну увагу - з нього глузують і не беруть на роботу

Хм, чому б це...

Британець Майкл Шедворт стверджує, що він - напівлюдина-напівсарай. Саме тому він не покидає дім без відповідної конструкції на голові. Але от невдача: йому не вдається пройти і кварталу, щоб хтось не зупинив його зробити фото або НЕ посміявся з його химерного вигляду.

До всього іншого, як розповів Шедворт в бесіді з Daily Star, через сарай на голові він не може влаштуватися на роботу і жити повноцінним життям. Люди постійно звинувачують його у спробах хайпонути, але ж це просто сарай.

Майкл Шедворт Фото: dailystar.co.uk

Вперше про британця у "незвичайному шоломі" місцеві ЗМІ заговорили ще в 2015 році. Вже тоді Шедворт ділився труднощами своїх буднів і навіть опублікував у YouTube відео, на якому намагається пройти співбесіду на роботу. Чоловікові ввічливо відмовили, адже на його голові будинок з функціонуючим димоходом.

Тоді користувачам мережі поява людини-сараю здалося черговим жартом, тому особливого значення цьому ніхто не надав. А даремно, адже це була зовсім не спроба зібрати лайки та перегляди, зазначив британець.

Сарай був дуже доречним у карантин - Шедворт не потребував маски. Але й тоді чоловіка не сприйняли всерйоз, адже в чому тільки не виходили на вулицю жартівники, у яких не знайшлося звичайної медичної маски. І з появою нових глузливих фотографій в мережі журналісти вирішили розшукати чоловіка.

Як запевнив Шедворт, сарай на голові - це не головний убір, а вже тим більше не жарт. Це його справжня голова, адже він наполовину людини, а наполовину - сарай. "Я не якийсь там шукач уваги, який намагається жити в своїй альтернативній реальності. Це моє життя", - знизав плечима домоголовий. При цьому британець запевнив інтерв'юера, що у віці 13 років у нього на голові почала рости гуля, яка поступово перетворилася на димохід.

"Я хочу мати можливість вільно ходити в магазин за покупками, - продовжив він. - До мене занадто багато уваги. Зрозумійте, я не ходжу по Бристолю з сараєм на голові, я просто ходжу по Бристолю".

Майкл Шедворт Фото: dailystar.co.uk

Майкл ШедвортФото: dailystar.co.uk

Чоловік поскаржився не тільки на підвищену увагу, а й на небажання людей зрозуміти його. Якщо одні просто фотографують Шедворта на вулицях, то інші час від часу знущаються та ображають. "Сподіваюся, люди дізнаються про це і будуть триматися подалі від мене, коли побачать на вулиці. Не говоріть зі мною і не турбуйте мене, а просто забирайтеся, - додав чоловік. - Я взагалі не дуже-то люблю людей".

  • Читайте також на theLime історію, як чоловік втратив свідомість і прийшов до тями 10-річною дитиною. Звучить як фантастика, але це страшна реальність, адже повернутися до колишнього життя йому вдалося лише через півтора року.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle
Теги:

Читайте також

Чим підживити полуницю під час і після цвітіння: поради досвідчених дачників

Якими мінеральними та органічними добривами можна підгодувати полуницю під час цвітіння та після нього, а також як їх застосовувати

Холодник замість окрошки: як приготувати на кефірі з вареними яйцями

Як у домашніх умовах приготувати смачну холодну першу страву, щоб урізноманітнити своє звичне меню та побалувати близьких

Захищають свій внутрішній світ: які знаки Зодіаку маскують вразливість за допомогою гумору

Які знаки Зодіаку використовують гумор, щоб не показувати свою вразливість перед іншими - це Близнюки, Стрільці, Водолії