Лайм

Масок немає, і люди захищаються від коронавірусу як можуть: 15 божевільних ідей, які не варто повторювати

Соцмережі рясніють знімками креативних людей, які не здалися

Хто б міг подумати, що звичайні медичні маски раптом стануть дефіцитом. Та паніка навколо пандемії коронавірусу, ще й так старанно підігріта пресою, внесла свої корективи.

Не знайшовши маски (або корисної інструкції з їх виготовлення з марлі), люди у всьому світі почали шукати інші способи убезпечити себе від Covid-19 за допомогою всіляких підручних засобів. І деякі ідеї настільки божевільні, що здаються кадрами з чорної комедії.

Як уже неодноразово підкреслювала Всесвітня організація здоров'я, в дні карантину вкрай важливо ретельно мити руки з милом, дотримуватися дистанції, уникати дотиків до обличчя. Що ж стосується масок, їх рекомендують тим, хто безпосередньо контактує з інфікованими.

Всупереч рекомендаціям, багато хто все ще впевнені, що носити медичні маски варто всім без винятку. Але, схоже, що відшукати їх дійсно вдалося не всім. Тепер соцмережі рясніють фотографіями креативних витівок людей, які не здалися.

  • Дивіться також на theLime, як чоловік прикинувся кущем, щоб вийти на вулицю під час карантину. План відмінний, але сусіди з камерою та інтернетом зробили його знаменитістю.
  • Батьки постять фото активного карантину з дітьми, і деяким з них можна тільки поспівчувати.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle

Читайте також

Що робити з черствими пасками: кулінарні лайфхаки від кондитерів

Як можна використовувати залишки черствої паски, яка залишилася після Великодня, які прості десерти можна з неї приготувати

Найкращі ідеї французького манікюру на короткі нігті: добірка фото

Які варіанти французького манікюру на короткі нігті зробити у 2024 році, щоб бути у тренді та виділятися із сірого натовпу  

Молоко корисне для городу: як його використовувати і які рослини поливати

Як у домашніх умовах приготувати натуральне добриво на основі молока, а також які рослини та кімнатні квіти можна підживлювати ним