Лайм

Як виглядає людина, яка не стригла волосся десятки років: 3 реальні історії про експерименти з волоссям

Люди з найдовшим волоссям в світі

Багато дівчат готові на що завгодно заради довгих локонів. Довге волосся здавна вважається ознакою здоров'я, краси і жіночності. Але чому ж тоді власники унікального волосся до підлоги скаржаться на свої шевелюри? І скільки років потрібно відрощувати таку довжину?

У цьому матеріалі ми розповімо вам про людей з найдовшим волоссям. Почнемо з китаянки Се Цюпин. Завдяки своїм локонам жінка потрапила в Книгу рекордів Гіннесса. Вона не стриглася з 1973 року, тоді Се було всього 13 років.

Зараз довжина волосся Цюпин становить 5 метрів і 63 сантиметри. Незважаючи на те, що сама жінка задоволена своєю зачіскою, вона не радить іншим відрощувати такі довге волосся. За її словами, за ним дуже важко доглядати.

Наступний володар неймовірно довгого волосся - Тран Ван Хай з В'єтнаму. Чоловік не стриг своє волосся більше 50 років. За цей час локони відросли до довжини майже 7 метрів. Тран вважав за краще носити волосся у вигляді одного великого дреда. Ймовірно, так йому було легше переміщатися, адже 7 метрів волосся потрібно якось фіксувати, коли йдеш по вулиці.

Чоловіка не стало у віці 79 років. Він так і не розлучився зі своєю розкішною шевелюрою. Також Ван Хай був широко відомий тим, що практикував нетрадиційну медицину і зміг вилікувати безліч людей. Цікаво, чи допомагав йому в цьому його дред? Адже багато хто вірить, що саме волосся зберігає в собі велику кількість різної енергії.

Фото: ginnesworlds.blogspot.com

І останній герой нашого матеріалу - житель Індії Савджібхай Ратвен. За словами чоловіка, йому уві сні з'явився бог Шива і сказав для чогось відрощувати волосся. Савджібхай не посмів не послухатися бога, і за 50 років жодного разу не постригся.

Довжина волосся цього чоловіка - понад 15 метрів. Він, як і Тран Ван Хай, вирішив носити локони заплетеними, інакше вони просто заважали б йому ходити. Цікаво, що волосся дійсно стало в нагоді чоловікові для здійснення доброї справи. Одного разу він побачив хлопчика, який тонув у ставку, кинув йому своє волосся і витягнув дитину на берег.

Фото: new.qq.com

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle
Теги:

Читайте також

Як правильно садити картоплю під лопату: оптимальна глибина лунки

Якою має бути глибина траншей, в які висаджують картоплю навесні, коли проводити підгортання, а також як це правильно робити  

Лазанья – традиційна італійська страва: як її приготувати у домашніх умовах

Як у домашніх умовах приготувати лазанью з м'ясним фаршем та соусом бешамель, щоб урізноманітнити звичне меню своєї родини

Дбайливі і надійні: які знаки Зодіаку вважають найкращими братами та сестрами

Астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, з яких виходять найкращі брати і сестри – Рак, Телець, Риби, Лев