Лайм

Віктора Павліка і його дружину лають за різницю у віці: ось 5 знаменитих пар, яким теж діставалося

Зіркові пари з великою різницею у віці

У травні 2020 року український артист Віктор Павлик одружився на молодій красуні Катерині Реп'яховій. До весілля закохані були разом 5 років, але багато шанувальників все одно не вірять в щирість цих відносин. Виною всьому різниця у віці, яка становить 29 років.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Катерині Реп'яховій в червні виповнилося 25 років, Віктору Павлику в грудні 2020 буде 55. "Ми довго йшли до цієї події і етапу нашого життя. Ми разом пройшли багато випробувань. Легко нічого нам не давалося. І зараз мені, звичайно, смішно читати коментарі нещасних людей, які пишуть, що заради грошей, або ще якась фігня, - написала дівчина на своїй сторінці в Instagram. - людина, яка ділиться негативом - нещасна людина. Я бажаю кожному нещасному знайти щастя і спокій в душі!".

Також Катерина додала, що будь-які домисли про її фінансової зацікавленості в цьому шлюбі є дурницями. "Які гроші? Ви спочатку розберіться хоч трохи, потім щось пишіть. Ми три роки прожили в однокімнатній, орендованій квартирі, з кредитами на мене", - відповіла Реп'яхова в коментарях.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Однак, ні вагомі аргументи, ні спроби довести щирість почуттів не переконують хейтерів Катерини та Віктора. Вони продовжують переконувати всіх навколо в тому, що такий шлюб не може бути чесним і прожити довго. Але при цьому злі коментатори забувають або не знають, що є й інші подібні зоряні пари. У яких все склалося просто чудово.

Майкл Дуглас і Кетрін Зета-Джонс

Ця зіркова родина відома на весь світ. Різниця у віці подружжя - 25 років. Ну а свої відносини актори почали в 1998 році, і продовжують щасливо жити разом до сих пір. І це при тому, що їм довелося пройти чималу кількість випробувань: онкологічне захворювання Майкла, важкий психічний стан Кетрін і її лікування в психіатричній лікарні, і найрізноманітніші особисті кризи.

Фото: GettyImages

Пірс Броснан і Кілі Шей Сміт

Шанувальниці красеня актора частенько дорікають його у відсутності смаку. Вся справа в тому, що обраниця Пірса, з якою він перебуває у відносинах з 1993 року, з віком сильно погладшала. Але, як би не сварили цей шлюб злі язики, Пірс і Кілі разом вже майже 30 років, незважаючи ні на що. Броснан старший за свою дружину на 10 років, вони виховують двох дітей: Ділана Томаса 1997 року народження і Періс Бекетт 2001 року народження. Для Пірса цей шлюб є другим. Його перша дружина Кассандра Харріс померла від онкологічного захворювання.

Фото: GettyImages

Сильвестр Сталлоне і Дженніфер Флавін

Зірка бойовиків Сталлоне вже більше 30 років знаходиться у стосунках з Флавін, яка молодша за нього на 22 роки. Актор і модель познайомилися на зйомках фільму "Роккі 5". Дженніфер була закохана в Сильвестра ще зі школи, ну а сам актор не зміг встояти перед юної красунею. Пара кілька разів розходилася, але потім все одно сходилася заново, незважаючи ні на що. Також у них троє дочок - Софія (24 роки), Сістін (22 роки) і Скарлетт (8 років).

Фото: GettyImages

Харрісон Форд і Каліста Флокхарт

У шлюб Форда з молодою красунею Флокхаркт спочатку не вірив ніхто. Пара познайомилася на врученні премії, коли Каліста випадково пролила вино на костюм Харрісона. 60-річний актор вирішив не втрачати час, і відразу запросив дівчину на побачення. Через деякий час вони одружилися і тепер виховують сина Лайама 2001 року народження. Різниця у віці Форда і Флокхарт - 22 роки, ну а разом вони вже більше 18 років.

Фото: GettyImages

Х'ю Джекман і Деборра-Лі Фернесс

Зірка бойовиків Джекман теж не раз піддавався критиці через вікову "прірву". Різниця у віці Х'ю і Деборри-Лі - 13 років. І в цій парі старше не чоловік, а дружина. Коли актори познайомилися, Деборрі було 40 років, а Х'ю всього 27. Але це ніяк не завадило їм прожити разом ось уже більше 25 років, і по праву називатися однією з найміцніших пар Голлівуду. У 2000 році зоряна сім'я усиновила новонародженого хлопчика Оскара, а ще через п'ять років удочерила дівчинку Аву.

Фото: GettyImages

  • Раніше Катерина Реп'яхова розкрила 10 цікавих фактів спільного життя з Віктором Павликом. Дівчина розповіла, хто займається фінансами, як розподілені домашні обов'язки, а також чи вплинув карантин на їхні відносини.
  • А також поміркувала на тему різниці у віці. У них зі співаком вона становить 29 років і часто стає приводом для уїдливих жартів і глузувань в мережі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Тримають свої емоції під замком: які знаки Зодіаку найбільш потайливі

Астрологи назвали найбільш потайливі знаки Зодіаку, які не показують свої справжні почуття – Скорпіон, Водолій, Козеріг

Як покращити врожайність полуниці: допоможе підживлення на етапі цвітіння

Яке добриво корисне для полуниці під час цвітіння та утворення плодів - варіанти підживлення для полуниці у травні

Деруни з курячим філе і без борошна: дізнайтесь, як зробити цю просту страву

Як приготувати деруни з курячим філе та часниково-сметанним соусом - рецепт смачних млинців - покрокова інструкція