Лайм

Пінгвінам в зоопарку подарували генератор мильних бульбашок: такої дитячої радості ніхто від них не чекав

Щоб птахи не нудьгували без людей, їм встановили нову забаву

Пінгвіни - соціальні тварини і постійно вимагають до себе уваги. Тому, щоб пернаті не нудьгували на карантині без відвідувачів, співробітники британського зоопарку в Ньюквеї придумали їм розвагу.

Як пише Fox News, для пінгвінів встановили генератор мильних бульбашок прямо у вольєрі. І такої дитячої радості від них ніхто не чекав. Спочатку вони просто з цікавістю спостерігали за райдужними кульками, які літали у повітрі, а потім почали ганятися за ними і намагатися їх зловити.

Пінгвін ганяється за мильними бульбашками Фото: скріншот відео

Нову іграшку для птахів придбав невідомий чеснота і доставив її в зоопарк. Тепер пінгвіни можуть не тільки розважатися, але й активніше рухатися, відточуючи свої мисливські рефлекси.

  • Ви не бачили, як сміються морські котики? Ось 10 фото, які змусять вас посміхнутися. Тільки будьте обережні, їх сміх настільки заразливий, що мимоволі починаєш посміхатися їм у відповідь.
  • Раніше ми розповідали про те, як кіт закохався в плюшеву свиню, і тепер "парочка" нерозлучна - він всюди носить її з собою. Якщо Дієго не може знайти улюблену іграшку, він влаштовує справжній скандал.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Постійно доводять свою думку: астрологи назвали головних сперечальників Зодіаку

Астрологи розповіли, які знаки Зодіаку сперечаються в будь-якій ситуації – Овни, Леви, Стрільці

У боротьбі зі шкідниками квітів допомагає чистотіл: як його використовувати

Як приготувати настої зі свіжовикопаного чи висушеного чистотілу, а також як їх застосовувати для боротьби з комахами-шкідниками  

Як приготувати справжні американські панкейки на кефірі, щоб вийшли пишними та ніжними: рецепт

Щоб панкейки вийшли м'якими та пишними, готувати їх потрібно не на молоці, а на кефірі - рецепт популярних американських млинців