Лайм

Чоловік випустив мокрого пса гуляти і мимоволі винайшов новий спосіб фарбування тварин

Краще не хапатися за дві справи одночасно

Житель міста Палм-Спрінгс в Каліфорнії вирішив зробити відразу кілька справ: привести в порядок газон і викупати свою собачку. Після купання господар випустив свого пса надвір і пошкодував. Перед ним стояв вже не його білосніжний пухнастий друг, а зелений монстр.

Фото перетворення чоловік опублікував у своєму twitter-акаунті. На знімку його улюбленець сидить на порозі, а його шерсть повністю пофарбована в кислотний відтінок. "Мокрий білий пес. Свіжоскошений газон. Що ж могло піти не так? - підписав він кумедний кадр.

Фото: twitter.com/stonecold2050

Публікація зібрала понад 25 тисяч лайків і викликала хвилю обговорень серед його фоловерів. Одні не повірили, що свіжоскошена трава може так рівномірно забарвити шерсть, а більш досвідчені господарі стали ділитися своїми схожими історіями.

"Моя собака зробила те ж саме в минулому році. Довелося купати її кілька разів, щоб повернути вроджене забарвлення", - написала користувач під ніком Maria.

Фото: twitter.com/RainbowSkies71

"Брюс, пес моєї сестри, стрибнув у качиний ставок", - поділився Craig.

Фото: twitter.com/digger_1892

Решта коментаторів просто сміються і пишуть, що Stone мимоволі винайшов безпечну фарбу для собак.

  • Кошенята породи селкірк-рекс захопили серця всієї мережі через свій незвичайний вид. Їх відмінна риса - ангельські кучері. Шерсть цих милих створінь дуже м'яка на дотик, звідси і назва "плюшевий ведмедик".
  • Раніше ми розповідали про те, як старий пес усиновив покинуте кошеня. Повірте, фото їх сім'ї закохує з першого погляду!

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Що не можна робити у Вербну неділю: головні заборони великого свята

Коли віряни в Україні відзначать Вербну неділю у 2024 році, що прийнято робити в цей день, а також що категорично заборонено  

Мерехтливі крашанки - цьогорічний хіт: лайфхак з червоним вином до Великодня

Як у домашніх умовах пофарбувати крашанки у солодкому вині, щоб вони блищали та переливались на святковому столі на Великдень  

Балетки в сіточку – найбажаніший тренд цього сезону: на які моделі звернути увагу

Які варіанти жіночого взуття на плоскій підошві в сіточку доглянути на теплу весну та літо, як носити та з чим поєднувати балетки