Лайм

Дівчина показала реалії життя в будинку на колесах: якщо ви впевнені, що це романтика - вам сюди

Своє кочуюче життя американка розділяє з двома улюбленцями

Будинок на колесах - красива мрія будь-якого мандрівника, адже можна безтурботно прокотитися по світу, зупиняючись всюди, де тільки душа забажає. Однак в житті в фургоні є і негативні сторони, які ховаються за красивими картинками з соцмереж.

Мешканка США Сідні вирішила відмовитися від свого звичного життя, щоб піти за своєю мрією. Дівчина придбала рухому нерухомість і відправилася вивчати світ. Правда, подорожує американка не одна - вона їздить в компанії своїх двох песиків. Сідні веде свій блог в Instagram, де розповідає про всі нюанси життя в мінівені.

Фото: instagram.com/divineontheroad

Дівчина зізнається, що життя в будинку на колесах схоже на чарівну казку. Коли вона зупиняєшся в горах, і перед нею відкривається вся краса природи - дівчину охоплює неймовірне відчуття свободи. Але у такому житті є й інша сторона.

Часто, роблячи гарне фото, Сідні просто прикриває гори сміття і брудного посуду. Простору в фургоні дуже мало, тому безлад з'являється тут практично блискавично. Особливо, якщо у вас дві собаки.

Фото: instagram.com/divineontheroad

Раковина часто ламається і доводиться мити посуд просто у відрі. Красива плита теж була недовговічною, тому дівчина знайшла їй менш стильну, зате практичну заміну.

Фото: instagram.com/divineontheroad

Фото: instagram.com/divineontheroad

Ліжко-трансформер, яке служить і місцем для прийому їжі, практично ніколи не складається. Перетворення її в стіл займає час, до того ж потрібно знайти місце для постільної білизни - а це в тісних умовах не так-то й просто.

Але незважаючи на всі побутові складнощі, Сідні задоволена життям на колесах.

Фото: instagram.com/divineontheroad

Фото: instagram.com/divineontheroad

Фото: instagram.com/divineontheroad

  • Блогер знайшов самий дивний будинок в світі. З боку складається враження, що він не досягає і метра в ширину, що дуже спантеличило фоловерів туриста в соцмережі. Люди дружно прийшли до висновку, що житло це явно не для клаустрофобів.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, які зможуть залучити більше грошей цього літа

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким вдасться покращити фінансовий стан цього літа - це Тельці, Діви, Скорпіони і Козероги

Як захистити розсаду під час висадки у ґрунт: допоможе корисний розчин

Як розводити фітоспорин для обробки помідорів та іншої розсади перед висадкою у відкритий ґрунт - приготування розчину фітоспорину

Який маникюр зробити на випускний: стильні ідеї для сучасних дівчат

Які варіанти манікюру в нюдових відтінках придивитися на випускний вечір, щоб доповнити образ і виділятися із сірого натовпу