Лайм

5 корисних дрібниць, які можна подарувати на Новий рік кожному

Який презент завжди стане в нагоді

Щороку в грудні багато хто задається питанням - що подарувати на Новий рік близьким і друзям. Не завжди вистачає часу і фантазії на те, щоб обрати оригінальний подарунок або зробити щось своїми руками. theLime вирішив спростити вам це завдання і зробив добірку з ідеями корисних подарунків.

Портативний зарядний пристрій

Напевно, з кожним із нас траплялася історія, коли на мобільному телефоні раптово закінчувалась зарядка. Саме тому портативний зарядний пристрій (зовнішній акумулятор), або як його ще називають повербанк (powerbank), стане незамінним подарунком для будь-якого члена сім'ї. Зараз існує величезний вибір цих гаджетів - на будь-який смак, колір і гаманець.

Фото: pixabay.com

Оригінальна чашка

Багато хто вважає, що чашка - це занадто банальний подарунок. Однак цей незамінний атрибут кухні дуже часто б'ється, тому чашок багато не буває. Ви можете обрати чашку з символом нового року або оригінальну чашку з "поличкою" для печива. Також можна замовити чашку з фотографією тієї людину, якій ви будете її дарувати.

Фото: pixabay.com

Фітнес-браслет

Незаперечним плюсом пандемії коронавірусу стало те, що люди почали більше часу приділяти своєму здоров'ю, правильному харчуванню та спорту. Тому фітнес-браслет або смарт-годинник стане чудовим подарунком для тих, хто стежить за кількістю пройдених за день кроків, з'їденими калоріями і частотою серцевого ритму.

Фото: pixabay.com

Сертифікат

Раніше універсальним подарунком на будь-яке свято вважалися гроші. Але сьогодні, знаючи захоплення людини, можна подарувати їй гарний сертифікат на певну суму, тобто грошовий еквівалент. Це може бути сертифікат в салон краси на ту чи іншу процедуру, в магазин косметики або парфумерії, на фотосесію, навчання або курси.

Фото: pixabay.com

Аксесуари

Також універсальним подарунком може стати аксесуар - як для самої людини, так і для його машини чи будинку.

Якщо ви хочете порадувати маму чи бабусю - подаруйте їм красивий і теплий палантин, а коханій дівчині - витончену шовкову хустку, чоловікові або батьку - шарф. Таких аксесуарів ніколи не буває багато в гардеробі.

Фото: pixabay.com

Якщо ж у вашої близької людини є машина, ви можете подарувати йому щітку від снігу, відеореєстратор або інші важливі дрібниці для авто.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Як правильно висаджувати помідори у ґрунт і що покласти у лунку, щоб гарно прижилися

Як посадити розсаду помідорів у відкритий ґрунт, якщо вона витягнулася - поради городникам з відео, добрива для томатів

Як одягнути донечку на випускний в садочок: стильні образи для маленьких модниць

Які фасони суконь та варіанти декору на них приглянути для дівчаток для випускного у дитячому садку, щоб виділятися з натовпу  

Потрібна інша упаковка: які продукти в жодному разі не можна зберігати у пакетах

Які овочі, фрукти, зелень та інші продукти не слід відправляти на зберігання в поліетиленових пакетах, а також що використовувати для цього