Лайм

Чи загадують бажання на Новий рік, і в які міфи точно не варто вірити

Що потрібно робити, щоб бажання збулося

У грудні всі намагаються доробити незавершені справи, підвести підсумки року і роздати борги. Потім починається передсвяткова суєта: потрібно обрати наряд для корпоративу і сукню для святкування Нового року, підготувати смачне і різноманітне меню, задекорувати будинок і прикрасити ялинку. А також не забути опівночі 31 грудня загадати бажання. theLime вирішив розповісти, як це правильно зробити і чи збудеться те, що ви загадаєте.

Напевно, кожен у своєму житті пробував записати своє бажання на папері, а під бій курантів на Новий рік підпалити його і кинути в келих шампанського залишки тліючого паперу і випити таку оригінальну суміш. Як правило, чимало людей або не встигають це зробити, або давляться залишками незгорілого паперу. У цьому мало приємного і корисного, а тим більше цей метод не має нічого спільного з мріями, які повинні збутися.

Фото: pixabay.com

Психологи радять підходить до цього процесу ретельно і не залишати на вечір Нового року. Для того, щоб бажання незабаром збулося, потрібно, по-перше, спокійно сісти, подумати і чітко усвідомити, чого ви хочете. Простими словами - сформулювати бажання.

Потім записати його на папері, а краще - візуалізувати. Бажання можна намалювати або зробити так звану карту бажань з журнальних чи газетних вирізок.

Якщо у вас є якась грандіозна мрія, її краще розбити на кілька маленьких етапів, розписати їх, наприклад, в блокноті, і поетапно виконувати дії, які приведуть до її виконання. За це неодмінно потрібно себе хвалити і заохочувати маленькими презентами.

Також для кожного бажання необхідно вказати дату, до якої воно повинно виповнитися.

Фото: pixabay.com

Що стосується новорічної ночі, ви все ж можете випробувати магію цього свята і написати свої бажання. Наприклад, в листі Діду Морозу або Святому Миколаю. Сховати його в конверт, заховати, а в кінці року розкрити і перевірити, чи виповнилося воно.

Також можна згадати кілька бажань на різних листочках і в новорічну ніч покласти їх під подушку. Вранці 1 січня дістати один листочок - це бажання обов'язково повинно збутися в новому році, якщо ви дійсно хочете цього.

Замість попелу в келиху шампанського під бій курантів спробуйте з'їсти 12 виноградинок, як це роблять в Іспанії. Виноград в усі часи і в усіх культурах виступав символом родючості, здоров'я і багатства. Тому виконуючи цей нехитрий ритуал, попросіть всесвіт про своє бажання.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Як зробити густу і красиву помадку для паски: рецепт із маршмелоу

Як у домашніх умовах приготувати смачну глазур із зефіру маршмелоу, щоб швидко прикрасити домашні паски перед світлою неділею

Тренди весни 2024: які кольори і дизайни манікюру набирають популярності серед модниць

Які варіанти актуальних відтінків манікюру доглянути на весну та літо 2024 року, а також якими трендовими дизайнами їх доповнити 

Великдень 2024: давні українські звичаї і традиції, про які ви можете не знати

Що необхідно робити на Великдень, коли відбувається святкове богослужіння, а також чому цей день необхідно провести у колі близьких