Лайм

Чим здивувати дівчину на День святого Валентина, і як це зробити не за всі гроші світу

Якими приємними дрібницями можна привітати другу половинку

Напередодні Дня святого Валентина багато чоловіків ламають собі голову - що подарувати коханій дівчині або дружині, щоб подарунок був небанальним і не за всі гроші світу. на theLime підібрав для вас кілька креативних ідей, чим можна здивувати свою другу половинку.

Природно, ви можете піти за перевіреним сценарієм: букет квітів, золота прикраса, вечеря в дорогому ресторані або індивідуальний сеанс у кіно. Однак не всі можуть дозволити собі це в умовах кризи через пандемію коронавірусу. Ми пропонуємо варіанти більш бюджетних подарунків, які викличуть вау-ефект.

Капкейки з написами чи фото

До традиційних квітів додайте коробочку із солодощами. Ви, звичайно, можете купити просто гарно упаковані цукерки в супермаркеті, але краще замовити в інтернеті милі набори капкейків з поздоровленнями, вашими фото або просто в романтичній тематиці. Їх виготовлять за вашими побажаннями і з оригінальним дизайном.

Фото: instagram.com

Кулончик з вашим знімком

Існує помилкове твердження, що всі дівчата люблять золото і діаманти. Природно, на урочисті заходи на кшталт весілля або ювілею прийнято дарувати прикраси з коштовних металів, але на День святого Валентина (якщо ви звичайно ж не збираєтеся робити дівчині пропозицію) можна подарувати і щось з дорогої біжутерії. Приємним сюрпризом стане, наприклад, кулончик з вашим фото або гравіюванням з її ініціалами або датою вашої річниці.

Фото: pixabay.com

Конструктор з фото в стилі піксель-арт

Ще один варіант подарунка - ваше спільне фото або картина великого формату. Однак це дуже банально. Зараз зображення роблять у вигляді картин-пазлів і навіть із маленьких деталей конструктора на кшталт Lego. Так-так, ви зможете зібрати саме ваше спільне фото з мозаїки, слідуючи чітким інструкціям. Це чудова ідея не тільки для подарунка, але і для спільного проведення часу на День всіх Закоханих.

Фото: pinterest.com

Листи "Розкрити, коли..."

Якщо ви тільки почали зустрічатися, доповніть свій подарунок валентинкою з освідченням у коханні. А якщо ви вже живете разом, урізноманітнити повсякденний побут допоможуть оригінальні листи "Розкрити, коли...". За допомогою таких побажань ви можете підготувати кохану до Дня святого Валентина чи розвеселити в ті дні, коли вас не буде поруч. Наприклад, "Розкрити, коли буде сумно і самотньо" - напишіть слова підтримки для своєї другої половини.

Фото: instagram.com

Фотосесія

Не секрет, що для багатьох дівчат зараз важливо мати гарні профілі в соцмережах. Ви можете організувати оригінальний подарунок на 14 лютого для своєї другої половинки - фотосесію з макіяжем і зачіскою. Це може бути як індивідуальна фотосесія, так і love story.

Фото: pixabay.com

Спільні емоції

А тим парам, кому важливіші яскраві емоції, ніж матеріальні подарунки, радимо придбати сертифікати на відвідування майстер-класів, квест-кімнат, spa-салонів або романтичних прогулянок на конях. Все залежить від вашого бюджету і захоплень другої половинки.

Фото: pixabay.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, які зможуть залучити більше грошей цього літа

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким вдасться покращити фінансовий стан цього літа - це Тельці, Діви, Скорпіони і Козероги

Як захистити розсаду під час висадки у ґрунт: допоможе корисний розчин

Як розводити фітоспорин для обробки помідорів та іншої розсади перед висадкою у відкритий ґрунт - приготування розчину фітоспорину

Який маникюр зробити на випускний: стильні ідеї для сучасних дівчат

Які варіанти манікюру в нюдових відтінках придивитися на випускний вечір, щоб доповнити образ і виділятися із сірого натовпу