Лайм

Як правильно приготувати манну кашу та зробити її смачною: простий рецепт на сніданок

Для приготування сніданку знадобиться не більше 10 хвилин

Є кілька способів зварити манну кашу - на воді, на молоці або на їхній суміші. Кашу на воді часто називають прісною та не дуже люблять, а от на молоці такий легкий сніданок буде значно приємнішим, ароматним та ситним. А для його приготування знадобиться не більше 10 хвилин.

Зберіть для приготування каші молоко (1 стакан), манну крупу (4 ч. ложки), цукор (2 ч. ложки), сіль (щіпка).

Фото: Instagram / @baby_boom_spain

Як приготувати манну кашу без грудочок:

Поставте на плиту молоко, а тим часом зберіть в окремій посудині манну крупу, сіль і цукор. За кілька секунд до закипання молока тонкою цівкою додайте манку з цукром і сіллю та починайте помішувати.

Після закипання продовжуйте помішувати кашу ще 2-3 хвилини. Після цього вимикайте вогонь, закривайте кришку та накрийте каструлю рушником на 10-15 хвилин.

Перед вживанням додайте трохи вершкового масла.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Улюблені з дитинства "Каштани": рецепт печива з маминого записника

Фудблогерка Віта Лавренчук показала, як приготувати ніжне печиво Каштани на варених жовтках

Дубайський шоколад можна зробити вдома - модний десерт не за всі гроші світу

Фудблогерка показала рецепт, за яким можна приготувати супермодний дубайський шоколад вдома

Той самий "зелений салат", що підірвав TikTok: рецепт для післясвяткового розвантаження

Фудекспертка Світлана Левицька розповіла, як приготувати зелений салат Вітамінна бомба