Є кілька способів зварити манну кашу - на воді, на молоці або на їхній суміші. Кашу на воді часто називають прісною та не дуже люблять, а от на молоці такий легкий сніданок буде значно приємнішим, ароматним та ситним. А для його приготування знадобиться не більше 10 хвилин.
Зберіть для приготування каші молоко (1 стакан), манну крупу (4 ч. ложки), цукор (2 ч. ложки), сіль (щіпка).
Як приготувати манну кашу без грудочок:
Поставте на плиту молоко, а тим часом зберіть в окремій посудині манну крупу, сіль і цукор. За кілька секунд до закипання молока тонкою цівкою додайте манку з цукром і сіллю та починайте помішувати.
Після закипання продовжуйте помішувати кашу ще 2-3 хвилини. Після цього вимикайте вогонь, закривайте кришку та накрийте каструлю рушником на 10-15 хвилин.
Перед вживанням додайте трохи вершкового масла.
- Читайте також на theLime, як зробити шарлотку з яблуками та урізноманітнити її смачною начинкою.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.