Лайм

Як правильно приготувати манну кашу та зробити її смачною: простий рецепт на сніданок

Для приготування сніданку знадобиться не більше 10 хвилин

Є кілька способів зварити манну кашу - на воді, на молоці або на їхній суміші. Кашу на воді часто називають прісною та не дуже люблять, а от на молоці такий легкий сніданок буде значно приємнішим, ароматним та ситним. А для його приготування знадобиться не більше 10 хвилин.

Зберіть для приготування каші молоко (1 стакан), манну крупу (4 ч. ложки), цукор (2 ч. ложки), сіль (щіпка).

Фото: Instagram / @baby_boom_spain

Як приготувати манну кашу без грудочок:

Поставте на плиту молоко, а тим часом зберіть в окремій посудині манну крупу, сіль і цукор. За кілька секунд до закипання молока тонкою цівкою додайте манку з цукром і сіллю та починайте помішувати.

Після закипання продовжуйте помішувати кашу ще 2-3 хвилини. Після цього вимикайте вогонь, закривайте кришку та накрийте каструлю рушником на 10-15 хвилин.

Перед вживанням додайте трохи вершкового масла.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні