Лайм

Запікаємо вдома фаршировані кабачки під сиром: простий рецепт з відео

Саме час натиснути на сезонні овочі

Овочевий сезон у розпалі. Кабачки цукіні істотно впали в ціні, і це саме час для експериментів на кухні. Раніше ми розповідали, як приготувати оригінальні чебуреки з кабачків, а сьогодні поговоримо про рецепт фаршированих овочів під сиром та запечених у духовці.

До слова, як смачно запекти кабачки розповість екс-суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Тетяна Литвинова. Давайте-но приготуємо вашу смачну вечерю.

Фото: YouTube / Тетяна Литвинова

Для приготування фаршированих кабачків нам знадобляться: кабачки (цукіні, 3 шт), фарш (400 г), цибуля (50 г), масло Гхі (30 г), морква (50 г), сир Моцарелла (100 г), сіль та перець - за смаком.

Як запекти кабачки в домашніх умовах:

Натріть моркву на дрібній тертці, наріжте кубиками цибулю. Змішайте нарізані овочі та обсмажте їх з маслом Гхі. Далі до зажарки додайте фарш, ретельно перемішайте, посоліть та поперчіть.

Розріжте кабачки навпіл, зробіть надріз вздовж шкірки та ложкою виберіть м'якоть. Викладіть фарш у сформовані човники з кабачків. Далі викладіть човники до форми для запікання.

Сплюсніть сир між двома блюдцями та наріжте тонкими смужками. Викладіть Моцареллу зверху між м'ясними кульками. Розігрійте плиту до 180 градусів, помістіть туди кабачки та випікайте 20-25 хв.

Подавайте теплими.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, які зможуть залучити більше грошей цього літа

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким вдасться покращити фінансовий стан цього літа - це Тельці, Діви, Скорпіони і Козероги

Як захистити розсаду під час висадки у ґрунт: допоможе корисний розчин

Як розводити фітоспорин для обробки помідорів та іншої розсади перед висадкою у відкритий ґрунт - приготування розчину фітоспорину

Який маникюр зробити на випускний: стильні ідеї для сучасних дівчат

Які варіанти манікюру в нюдових відтінках придивитися на випускний вечір, щоб доповнити образ і виділятися із сірого натовпу