Лайм

10 ідей світловідбиваючого манікюру: незвичний тренд осені-2021

З таким дизайном ви будете сяяти яскравіше за всіх

Осінь - час сміливих експериментів зі стилем. І якщо ви вже втомилися від пастельних тонів на нігтях, урізноманітніть свої образи манікюром зі світловідбиваючими елементами. theLime розбирався, що таке світловідбиваючий гель-лак і які дизайни можна зробити з його допомогою.

Світловідбиваючий гель-лак - це напівпрозоре, кольорове покриття з мерехтливими частинками в складі. У свою чергу частки - це мікроскопічні багатогранні фрагменти скла або пластику, які відбивають світло і створюють мерехтіння, але саме при штучному освітленні: під лампою, при спалаху фотоапарата і т.д. Зазначимо, що при денному світлі такий гель-лак дає ефект дрібного голографічного піску, який блищить цілком звичайно.

Манікюр зі світловідбиваючим ефектом буде гарно виглядати як на довгих нігтях, так і на коротких.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Інтернет-магазин NailBoxru (@nailbox)

Якщо ви любите класику, зробіть незвичний французький манікюр зі світловідбиваючим ефектом на кінчиках.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення НАСТЯ манікюр ОЗЕРНА (@southwest_nails)

Ще один варіант дизайну - покрити світловідбиваючим лаком ніготь не повністю, а частково, створюючи незвичний візерунок. Ефектно такий узор буде виглядати на чорному покритті.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Катерина (@katieartt)

Також можна покрити основну частину нігтів молочним відтінком, а один або кілька нігтів - лаком зі світловідбиваючими частинками. Доповнить такий манікюр чорний стемпінг - перенесення на ніготь за допомогою штампа малюнка з трафарету.

В одному манікюрі можна поєднувати світловідбиваючі гель-лаки двох і більше кольорів - наприклад, чорний і білий.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення НОГТІБРОВІШЕЛЕХОВ (@ nail.kurbatova38)

Ще один варіант - покрити нігті кольоровим гель-лаком, а зверху нанести світловідбиваючий топ з легким мерехтінням. З таким манікюром можна відправитися і на роботу, і на святковий захід.

А тим модницям, які люблять поєднувати в одному манікюрі кілька різних дизайнів, радимо зробити градієнтне покриття, а зверху стемпінг із лаком зі світловідбиваючими частинками.

Ще одне сміливе поєднання - нюдовий манікюр з чорними мазками (або як його ще називають дизайн "перепелине яйце") та зі світловідбиваючим елементом. Таким чином в одному манікюрі можна поєднати два тренди 2021 року.

Креативним модницям радимо зробити ще один незвичний дизайн: покрити половинку кожного нігтя яскравим кольором, а іншу - лаком зі світловідбиваючими елементами.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Будують кар'єру поза офісом: які знаки Зодіаку створені для дистанційної роботи

Представники яких знаків Зодіаку полюбляють організовувати свою роботу за власним зручним графіком і тільки за межами офісу  

Рослини-компаньйони: що посадити поруч із помідорами для багатого врожаю

Біля яких рослин краще садити томати, щоб покращити смак плодів, зробити їх великими та захистити від хвороб та шкідників

Як приготувати корисну шаурму, яка не зіпсує фігуру: простий рецепт перекусу

Як у домашніх умовах приготувати ситну шаурму з курячим філе, морквою по-корейськи та сметанним соусом, щоб побалувати свою родину