Лайм

Чорний — не означає нудний: 11 оригінальних ідей манікюру в темних тонах

З таким дизайном ви точно будете в центрі уваги

Наприкінці літа багатьом панночкам вже порядком набридли яскраві кольори в одязі, макіяжі та навіть на нігтях. І якщо ви втомилися від яскраво-оранжевого, радимо урізноманітнити дизайн на нігтях темною палітрою. theLime підібрав для вас кілька креативних ідей.

Якщо ви любите однотонне покриття, зробіть простий чорний манікюр із матовим топом. Потім поверх нього зробіть тонку смужку на кінчику і покрийте її глянцевим топом - у вас вийде оригінальний французький манікюр.

Фото: pinterest.com

Для більш сміливих модниць радимо вибрати манікюр, в якому чорне покриття поєднується з напівпрозорим. Кілька нігтів покрийте чорним, а решту - лаком природного відтінку. На цих нігтях зробіть чорні точки.

Фото: pinterest.com

Для святкового заходу підійде креативний чорний манікюр із матовим топом і листяними візерунками золотистого або сріблястого відтінку.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант - чорний колір із глянцевим покриттям і стемпінгом - перенесенням на ніготь за допомогою штампа малюнка з трафарету. Кожен ніготь можна прикрасити різними візерунком, а один покрити, наприклад, блискітками.

Фото: pinterest.com

Для тих, хто не любить стандартні дизайни, радимо урізноманітнити чорний манікюр, розфарбувавши один із нігтів яскравими мазками і малюнком або наклейкою.

Фото: pinterest.com

Також у трендах - хвилястий манікюр. Такий дизайн можна зробити в біло-чорних тонах. Особливо гарно він буде виглядати на довгих нігтях мигдалеподібної форми.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант для власниць довгих нігтів - чорне покриття і незвичний дизайн, який можна зробити за допомогою фольги одного або різного кольору.

Фото: pinterest.com

Тим модницям, які звикли до беззмінної класики, радимо зробити оригінальний френч із чорним кінчиком, а один ніготь покрити чорним відтінком повністю.

Фото: pinterest.com

Для святкового виходу в світ можна зробити бежево-чорний манікюр. При цьому чорний колір покрити топом з блискітками, а на бежевому зробити оригінальний дизайн "павутинка".

Фото: pinterest.com

Власницям коротких нігтів можна також поекспериментувати з чорним і нюдом, покривши кілька нігтів одним кольором, а решту - іншим. Урізноманітнити їх можна дизайном із хаотичними мазками контрастного кольору.

Фото: pinterest.com

На чорному матовому покритті гарно виглядатимуть білі геометричні фігури. Ви можете поекспериментувати і прикрасити кожен ніготь різною фігурою або ж зробити дизайн на одному нігті кожної руки.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Чому жовтіє листя огірків: причини і народні способи рятування врожаю

За допомогою яких народних засобів можна зупинити процес пожовтіння листя на огірковому бадиллі, як правильно вносити підживлення  

Як видалити кісточки з вишень і черешень, щоб ягоди залишилися цілими: корисний лайфхак

Як за допомогою лійки для переливання рідин та коктейльної трубочки можна швидко видалити кісточки з вишень або черешень

Як збільшити розмір головок цибулі за допомогою простого підживлення у червні

Підживлення цибулі курячим послідом або калієм допоможе збільшити розмір головок - відео, як розводити добрива та поливати грядки