Лайм

Ніжний оливковий манікюр стає трендом: 11 стильних ідей на осінь

Урізноманітніть свої образи сміливим нейл-артом

Восени хочеться не тільки оновити гардероб, а й зробити манікюр із новими дизайнами і кольорами. І якщо ви вже покривали нігті шоколадними відтінками, спробуйте на цей раз урізноманітнити свої образи ніжним оливковим. theLime зробив для вас добірку зі сміливими ідеями, які можна втілити в життя.

Для модниць, які люблять простоту і лаконізм, радимо покрити кілька нігтів оливковим кольором, а решту - бежевим. Такий манікюр буде гарно виглядати як на коротких нігтях, так і на довгих.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Манікюр Педикюр Брови Омськ (@ best_nails55)

А якщо вам не вистачає яскравих фарб, можна поекспериментувати і зробити оливково-помаранчевий манікюр. Такий дизайн доповнить стемпінг - перенесення на ніготь за допомогою штампа малюнка з трафарету.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення МАНІКЮРПЕДІКЮРНЕКРАСОВКА (@kruglinails)

Ще один варіант - доповніть однотонний оливковий манікюр тваринними принтами: леопардовим, тигровим, зміїним, смугастим, зебровим і т.д. Із таким манікюром ви точно будете виділятися з натовпу.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення НогтіГель лак Манікюр (@nails_angel_dp)

Урізноманітнити оливковий манікюр також можна матовим покриттям і дизайном під назвою "перепелине яйце" з дрібними чорними крапками.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення МАНІКЮР педикюр КАЛІНІНГРАД (@ norden.nail)

Ще один варіант - покрити кілька нігтів оливковим кольором, а решту - яскравим, наприклад, жовтим або помаранчевим. Зробити також стемпінг з листяними візерунками та відблиски за допомогою спеціальної фольги.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення ЕВГЕНИЯ МАНІКЮР АЛМАТИ (@yevgeniya_nails_kz)

Якщо ви не любите насичені відтінки на нігтях, покрийте їх прозорим лаком, а оливковим кольором зробіть хаотичні мазки або хвилясті лінії. Додатково можна промалювати контури золотистим кольором.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення NAIL-майстер Наталя Шуваева (@shuvaeva__nail)

Також ніжний оливковий манікюр можна поєднувати з мармуровим. Щоб зробити такий дизайн, необхідно в невелику ємність з водою капнути кілька крапель вибраних вами відтінків - так, щоб вони утворили кола на воді. Потім потрібно змішати фарби голкою або зубочисткою швидкими, переривчасте рухами і відразу ж занурити ніготь в воду та потримати приблизно 20 секунд, щоб візерунок "взявся". Після цього видалити надлишки лаку і просушити ніготь у лампі. Додатково можна домалювати лінії лаком із блискітками.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Манікюр Гель-лак Дніпро (@zirocka)

Ще один варіант - французький манікюр в оливковому кольорі. Цей дизайн підійде дівчатам, які у всьому полюбляють класику.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення (@ yuliyab2020)

Також в одному манікюрі можна поєднати кілька відтінків оливкового. Доповніть такий дизайн наклейками з квітковим або листяним принтом.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення TinkaNails СТУДІЯ МАНИКЮРА (@tinkanails_studio)

Ще один варіант - однотонний оливковий манікюр. Якщо такий дизайн здається вам занадто нудним, урізноманітніть його яскравою деталлю - наприклад, золотистою фольгою.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення МанікюрДепіляція Зелений луг (@vernails_minsk_beauty)

А на довгих нігтях мигдалеподібної форми гарно буде виглядати оливковий "хвилястий" манікюр. Покрийте нігті на одній руці однотонним кольором, а на іншій - напівпрозорим лаком, а потім намалюйте хвилясті лінії білим і оливковим.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення гельлакманікюрпедікюррязань (@missnknails)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як довго можна зберігати варені яйця і що з них приготувати

Який термін зберігання варених яєць за кімнатної температури і в холодильнику, а також як приготувати яйця по-шотландськи в домашніх умовах

Помідори висаджують у травні: сприятливі дати за місячним календарем

Які дні за місячним календарем найбільш сприятливі для висадки розсади помідорів у відкритий ґрунт, а також як потрібно підготувати рослини

Підійде і для обіду, і для вечері: рецепт ідеальної карбонари від Ектора

Як у домашніх умовах приготувати пасту карбонару з сиром пармезан та підчеревцем, щоб урізноманітнити своє меню та побалувати родину