Лайм

9 ідей манікюру з осінньою тематикою: що вибрати по дизайну на жовтень

З таким манікюром кожна дівчина буде відчувати себе на 100%

Багато хто з нас любить осінь за насичені фарби, якими нас балує природа. І якщо ви вже робили манікюр в оливкових відтінках, радимо також урізноманітнити ваш манікюр дизайном з осінньою тематикою. theLime зідібрав кілька стильних поєднань.

Природно, можна покрити нігті однотонним лаком - але це нудно і банально. Радимо зробити сміливий різнокольоровий манікюр із вашими улюбленими кольорами осені.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення NAILMAMKA (@culturamanicura)

В осінньому манікюрі найчастіше використовують листяні або квіткові мотиви. Покрийте нігті сірою напівпрозорою базою, а зверху нанесіть слайдери - спеціальні наклейки на водній основі. Доповніть такий дизайн відблисками з золотистої фольги.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Nail Studio by Elvira Safina (@safinailstudio)

Ще одне сміливе поєднання на нігтях - прозорий, темно-оливковий і оранжевий кольори. Доповніть такий дизайн стемпінгом - перенесенням на ніготь за допомогою штампа малюнка з трафарету.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення (@kristina__bulgakova)

Якщо ви - прихильник стриманого манікюру, нанесіть на всі нігті прозору базу. Зробіть акцент на одному або двох нігтях, прикрасивши їх наклейками з квітами або рослинами.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення МАНІКЮР (@m_a_n_i_c_u_r_e)

Також можна поекспериментувати зі французьким манікюром. Покрити половину кінчика яскравим помаранчевим кольором, а другу - темно-зеленим. Один ніготь залишити для дизайну з осінньою тематикою.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Тетяна майстер Волгоград (@tanusha_manikur_vlg)

Ще один варіант - з градієнтним переходом від одного кольору до іншого. Доповнити такий дизайн можна блискітками, написами і малюнками.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Сама Казкова Ольга (@molskazochnaya)

Також можна зробити яскраво-червоний або бордовий манікюр. Один із нігтів зробіть контрастного кольору з малюнком або стемпінгом.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Манікюр Нова Усмань (@manik_nail_karimova)

Продовжує залишатися в трендах і яскраво-зелений манікюр. Основну частину нігтів покрийте повністю, а один або два - прозорим лаком, на якому зробіть мазки чорним і зеленим. Також можна доповнити дизайн золотистою фольгою.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Манікюр Харків Салтівка (@moose_nails)

Ще один трендовий манікюр на осінь - "перепелине яйце". Покрийте нігті яскраво-жовтим відтінком, поверх зробіть відблиски чорним кольором, а один або два нігті прикрасьте наклейкою або стемпінгом.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Євгена nail master (@nasakinaevgenia)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як довго можна зберігати варені яйця і що з них приготувати

Який термін зберігання варених яєць за кімнатної температури і в холодильнику, а також як приготувати яйця по-шотландськи в домашніх умовах

Помідори висаджують у травні: сприятливі дати за місячним календарем

Які дні за місячним календарем найбільш сприятливі для висадки розсади помідорів у відкритий ґрунт, а також як потрібно підготувати рослини

Підійде і для обіду, і для вечері: рецепт ідеальної карбонари від Ектора

Як у домашніх умовах приготувати пасту карбонару з сиром пармезан та підчеревцем, щоб урізноманітнити своє меню та побалувати родину