Лайм

Як зробити манікюр з камінням та стразами: 10 стильних ідей сезону

Спробуйте поекспериментувати

Напередодні останнього місяця року чимало людей відчуває втому та пригнічений настрій. І якщо така нудьга здолала і вас, радимо урізноманітнити звичний матовий манікюр новим дизайном, наприклад, з намистинами та стразами. theLime підібрав кілька ненудних ідей.

На довгих нігтях мигдалеподібної форми гарно виглядатиме напівпрозоре покриття. Урізноманітнити його можна, покривши один або два нігті дрібним камінням. Такий манікюр підійде як для повсякденних луків, так і для виходу в світ.

Переглянути цей допис до Instagram

Манікюр ПедикюрОдеса (@irina_sapfirova_nails)

Ще один варіант – виберіть насичений відтінок лаку, наприклад, синій, бордовий чи коричневий, а частину нігтя покрийте дрібними блискітками та доповніть дизайн стразами чи камінням. Такий варіант підійде для вечірки чи будь-якого свята.

Переглянути цей допис до Instagram

Манікюр Нарощування Красноярськ (@top_nail_ksenya)

А тим модницям, які полюбляють все незвичне, радимо звернути увагу на мармуровий манікюр у світлих відтінках. Один ніготь покрийте не повністю, а відокремте частину горизонтальною смужкою золотого кольору і прикрасьте камінням чи намистинами.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення ДАНІЄЛА ШУЛИКА (@dana.lika_nail)

Ще один варіант – яскравий манікюр у кольорі фуксія. Доповніть однотонний дизайн різнокольоровими стразами на одному з нігтів. Такий манікюр точно привертатиме увагу оточуючих.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення rbaboyannailartist (@r.baboyan_nailartist)

Манікюр з камінням та намистинами ефектно виглядатиме навіть на дуже коротких нігтях. Виберіть кілька кольорів, якими ви бажаєте покрити їх. На одному з них зробіть муаровий візерунок та дизайн із золотистою фольгою, а другий прикрасьте намистиною-перлиною.

Переглянути цей допис до Instagram

МАНІКЮР ПЕДИКЮР БРОВИ Тюмень (@nogti72)

Ще один варіант - зробіть на одному з нігтів оригінальний візерунок. Для цього знадобляться камені різного розміру і, звичайно, особлива майстерність.

Переглянути цей допис до Instagram

Манікюр Біловодськ Україна (@nastasya.nails)

Також можна зробити однотонний білий манікюр та прикрасити один або два нігті на кожній руці. Намистини або стрази для такого дизайну можна вибрати як одного розміру, так і різного.

Переглянути цей допис до Instagram

МанікюрПедикюрСвятошино (@di_nails___________)

Гарно виглядатиме на нігтях і градієнтний манікюр (ефект омбре) з плавним переходом від одного кольору до іншого, межі якого розмивають. Плюс один ніготь можна доповнити камінням, а другий урізноманітнити наклейкою або стемпінгом.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Любов Клименко (@liubovklimenko17)

Також можна поекспериментувати з французьким манікюром. Кінчики покрити чорним лаком, один із нігтів повністю прикрасити блискітками, а ще один – дрібним камінням. Такий варіант підійде навіть для новорічної ночі.

Переглянути цей допис до Instagram

МАНІКЮР, ІДЕЇ МАНІКЮРА (@ideamanikure)

А тим модницям, які полюбляють акуратні нігті природних відтінків, радимо зробити манікюр із нюдовим покриттям та дрібним шиммером, а основу кожного нігтя прикрасити намистиною. За бажанням можна доповнити дизайн стемпінгом чи наклейкою.

Переглянути цей допис до Instagram

МАНІКЮРНОГТИСОЧІ (@daryadenneng_nails)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Підживлюють перед початком цвітіння: як зробити добриво з дріжджів для помідорів

Як приготувати різні варіанти добрива з дріжджів, які корисні властивості вони мають, а також як його застосовувати для томатів  

Як приготувати ніжні та корисні котлети з червоної риби і броколі: простий рецепт

Червона риба та броколі в котлетах нададуть їм особливо ніжного смаку та аромату – рецепт цієї страви варто випробувати

Постійно доводять свою думку: астрологи назвали головних сперечальників Зодіаку

Астрологи розповіли, які знаки Зодіаку сперечаються в будь-якій ситуації – Овни, Леви, Стрільці