Лайм

5 кольорів та відтінків манікюру на зиму: якими будуть тренди 2022 року

Для більш стриманих образів підійде блідо-рожевий, а на вечірку – лимонний та синій

Щороку Інститут кольору Pantone вибирає кілька кольорів, які будуть модними наступного сезону. І якщо ви вже робили манікюр у трендовій палітрі осені, цього разу радимо приглянути відтінки, які будуть популярними взимку. theLime зробив для вас добірку з найактуальнішими кольорами для манікюру.

Жовтий

Лимонний відтінок під назвою Illuminating був названий головним кольором 2021 року і все ще не здає своїх позицій. І якщо ви втомилися від сірості за вікном, саме час зробити новий манікюр у трендовому кольорі. Це може бути як однотонний манікюр, так і у поєднанні із синім, сірим, коричневим, а також із кольором хакі.

Переглянути цей допис до Instagram

Олена Київська (@alena_kievskaya_)

Переглянути цей допис до Instagram

Мастер манікюру Лизочка (@pattes_de_renard)

Рожевий

Ще один варіант – рожевий манікюр. Це може бути яскравий дизайн з відтінком Fuchsia Fedora або спокійний Pale Rosette. Колір фуксії гарно виглядатиме на довгих нігтях мигдалеподібної форми, а ніжно-рожевий відтінок – на коротких. Манікюр можна урізноманітнити різними написами, наклейками або просто хаотичними мазками, а також тваринними принтами.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення (@gavrikdmitrieva)

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень Апаратний та Комбі манікюр (@art_nails_ok)


Синій

У нинішньому сезоні в трендах залишаються відразу три відтінки синього. Колір Mykonos Blue, який асоціюється з яскраво-блакитним і теплим морем, Spring Lake - спокійніший відтінок і Rhodonite - глибокий фіолетовий з синім підтоном. Ви можете поєднати всі ці кольори в одному манікюрі або поекспериментувати з кожним окремо. На таких насичених відтінках красиво виглядатимуть різні візерунки, зроблені за допомогою стемпінгу.

Переглянути цей допис до Instagram

МАНІКЮР ПЕДИКЮР НОВОСИБИРСЬК (@nail_clab_nsk)

Переглянути цей допис до Instagram

Манікюр Саратов Заводський (@nehanails_064)


Зелений

Яскравий та енергійний відтінок зеленого Leprechaun підійде модницям, які не бояться експериментувати із кольором лаку навіть узимку. Якщо ж ви категорично проти, спробуйте зробити манікюр із більш насиченим смарагдовим відтінком. Зелений манікюр можна скомбінувати з білим, чорним, бордовим, сірим та темно-синім.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення САЛОН ЧАРОДЕІЗУМРУДНІ ХОЛМИ (@charodei.beauty)

Переглянути цей допис до Instagram

МАНІКЮРПЕДИКЮРАЛЕКСІЇВСЬКА (@apnails.studio)

Теракотовий

Незважаючи на те, що золота осінь добігає кінця, червоний і його відтінки все ще залишаються у тренді. Наприклад, зробіть манікюр у красивому теракотовому кольорі під назвою Adobe. Це може бути як однотонний дизайн, так і у поєднанні з молочним, бежевим та лимонним кольорами. Також цей колір чудово виглядає з матовим покриттям.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Nail Master (@iw.nails)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У боротьбі зі шкідниками квітів допомагає чистотіл: як його використовувати

Як приготувати настої зі свіжовикопаного чи висушеного чистотілу, а також як їх застосовувати для боротьби з комахами-шкідниками  

Як приготувати справжні американські панкейки на кефірі, щоб вийшли пишними та ніжними: рецепт

Щоб панкейки вийшли м'якими та пишними, готувати їх потрібно не на молоці, а на кефірі - рецепт популярних американських млинців

Як стилізувати шорти, щоб образи не здавалися застарілими: 7 нових способів

Які моделі жіночих шортів придивитися на літо 2024 року, а також з яким взуттям та одягом їх поєднувати, щоб виглядати стильно