Лайм

12 ідей манікюру до Нового року під будь-яку довжину та форму нігтів

Гарний дизайн можна створити навіть на коротких нігтях

Грудень – час приємних турбот. І якщо ви вже підібрали вбрання на новорічний корпоратив у кольорах Водяного Тигра, доповніть свій образ гарним манікюром. theLime ділиться з вами креативними ідеями святкового дизайну.

Якщо у вас короткі нігті, не варто впадати у відчай і нарощувати їх, адже зараз у тренді натуральність. На таких нігтях гарно виглядатиме акуратний манікюр у нюдових відтінках із дрібними шиммерними блискітками.


Переглянути цей допис до Instagram

Манікюр Шугарінг Спб Муріно (@balulana_sugar)

Якщо ви зібралися на костюмовану вечірку з друзями, доповніть однотонний манікюр малюнками чи наклейками з різними персонажами. Це можуть бути зображення Санта Клауса, кумедних оленів, сніговиків, гномів тощо.


Переглянути цей допис до Instagram

ТУТ КРАСИВИЙ Nail Art (@art_nail_anastasia_)

Ще один варіант для володарок коротких нігтів та нігтів середньої довжини – тваринні принти. Так як 2022 рік - рік Тигра, різні варіації з імітацією його смугастої шкіри в тренді. Наприклад, зробіть манікюр у бежево-чорній гамі з матовим топом.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень Анна Усикова (@anna_usikova_nail)

А якщо ви любите лаконічний чорний манікюр, для новорічної ночі підійде дизайн з анімалістичним принтом та блискітками на одному або двох нігтях.

Також дизайн із імітацією смужок тигра можна урізноманітнити золотими елементами. Це можна зробити за допомогою фольги або втирки.

Ще один варіант манікюру до зимових свят – покрити основну частину нігтів блакитним кольором, а на один нанести малюнок або наклейку із зимовим пейзажем.

Власницям довгих нігтів мигдалеподібної форми можна експериментувати з різними малюнками та дизайнами на нігтях. Якщо ви втомилися від класики, урізноманітніть білий манікюр зображенням кумедного пінгвіна.


Переглянути цей допис до Instagram

Повідомлення, поширення Oksana Makhotina (@ox_2204_nails)

Також можна зробити французький манікюр, але кінчик покрити не білим, а червоним кольором. А на одному з нігтів доповніть його білим помпоном, імітуючи шапку Діда Мороза.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Epistarnails (@epistar_nails_)

На довгих нігтях вишукано виглядатиме френч із чорними кінчиками, блискітками та дрібними камінчиками. Такий манікюр доповнить лаконічне вбрання з маленькою чорною сукнею.


Переглянути цей допис до Instagram

Манікюрпедикюр гЧехов (@anuta_wow_nails)

Оскільки наступний рік – Водяного Тигра, манікюр насиченого синього кольору – у тренді. За допомогою стемпінгу урізноманітніть його зображенням сніжинок, зірок та білого ведмедя.


Переглянути цей допис до Instagram

Ренатаманікюр ВсеволожськЮжний (@almaeva_nail)

Популярний хвилястий дизайн також може бути ідеєю для новорічного манікюру. Виконайте його елементи лаком з блискітками, а основу краще зробити природного кольору.


Переглянути цей допис до Instagram

МАНІКЮР ДИЗАЙН НІГТЕЙ(@nail_dizayn_idei)

Ще один варіант – насичений золотий манікюр із блискітками. Його можна урізноманітнити чорним стемпінгом - перенесенням на ніготь за допомогою штампу малюнка з трафарету.


Переглянути цей допис до Instagram

Манікюр Перм Висим (@sp.alenka_nails)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Проведіть цю просту обробку томатів, якщо хочете зібрати великий врожай

Чим обробити томати для збільшення врожайності, коли проводити таке підживлення, а також як правильно приготувати розчин із паслінієм

Готується за лічені хвилини: рецепт легкого салату з консервованим тунцем

Як у домашніх умовах приготувати смачний салат із консервованим тунцем, яйцями та овочами, щоб урізноманітнити меню своєї родини  

Вони дивляться на світ інакше: які знаки Зодіаку мають нестандартне мислення

Астрологи назвали чотири знаки Зодіаку з нестандартним мисленням - Водолій, Близнюки, Стрілець, Риби