Лайм

Як прикрасити будинок до Нового року без ялинки: 5 креативних ідей

Для тих, хто готовий експериментувати

Якщо з якоїсь причини ви замислюєтеся над тим, щоб цього року не наряджати зелену красуню, то ми готові вам запропонувати кілька альтернатив. Книги, коробки для яєць, гілки дерев... Ні, це не просто назви певних речей. Це елементи, які знадобляться для виготовлення так званої "ялинки-замінника".

Фото: unsplash.com

Книжкове дерево

Такий варіант ялинки стане справжньою знахідкою для любителів читання. Тут можна піти двома шляхами - зробити крихітну ялинку з книг, складених одна на одну; або створити велике книжкове дерево, для якого знадобиться вся ваша бібліотека. В обох випадках прикрасити виріб можна верхівкою у формі зірки і блискучими гірляндами.

Фото: mediatinker.com

Фото: Imgur

Яскрава ялинка

Другий метод створення ялинки з підручних засобів можна назвати одним з найлегших. Все, що знадобиться – кілька метрів новорічної гірлянди та вільна стіна у будинку.

Щоб вийшла необхідна ялина, починаємо на стіні прикріплювати гірлянду таким чином, щоб вона максимально нагадувала форму новорічного дерева, тобто "ялинкою". Приклеїти все це можна за допомогою звичайного скотчу.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

"Літаюча" ялинка

Такий варіант виглядає дуже сміливо та ефектно. Його сенс полягає в тому, щоб підвісити новорічні іграшки на невидимих нитках. Є маленька складність - збирати "ялинку" потрібно таким чином, щоб в остаточному варіанті вона нагадувала вічнозелене дерево.

Фото: pinterest

Фото: pinterest

Ялинка з коробок для яєць

Якщо вам досі важко уявити, про що саме йдеться, не хвилюйтеся - все виявилося досить просто. Нам потрібно багато порожніх коробок для яєць (бажано зеленого кольору, білі можна пофарбувати звичайною фарбою для малювання). Далі алгоритм дій повторюється - збираємо всі елементи таким чином, щоб по закінченню конструкція нагадувала ялинку. Наприкінці додаємо новорічні прикраси та верхівку.

Фото: Pinterest

Ялинка з гілок

Для її створення знадобиться мінімальна кількість матеріалів – гілки дерев (бажано однакової товщини), гірлянда, маленькі новорічні іграшки та нитки. Така ялина стане чудовою прикрасою для стіни та наблизить атмосферу майбутнього свята.

Фото: Getty Images

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підпишіться на канал theLime і дізнайтеся більше про них.

Новини партнерів

Читайте також

Що робити з черствими пасками: кулінарні лайфхаки від кондитерів

Як можна використовувати залишки черствої паски, яка залишилася після Великодня, які прості десерти можна з неї приготувати

Найкращі ідеї французького манікюру на короткі нігті: добірка фото

Які варіанти французького манікюру на короткі нігті зробити у 2024 році, щоб бути у тренді та виділятися із сірого натовпу  

Молоко корисне для городу: як його використовувати і які рослини поливати

Як у домашніх умовах приготувати натуральне добриво на основі молока, а також які рослини та кімнатні квіти можна підживлювати ним