Лайм

8 креативних ідей для новорічної ялинки: як прикрасити своїми руками

Спробуйте зробити іграшки з пластикових пляшок, паличок від морозива або паперу

Останній місяць року традиційно пов'язаний з приємними турботами: потрібно встигнути скласти меню, підібрати вбрання, купити всім подарунки і, звичайно ж, створити атмосферу свята вдома. І якщо ви вже знаєте, як прикрасити кімнату за допомогою підручних засобів, радимо поекспериментувати з ялинковими іграшками. theLime підібрав для вас кілька креативних ідей.

Навіть зі звичайної пластикової пляшки можна зробити оригінальні прикраси на ялинку. Для цього вам знадобиться одна або кілька пляшок, тонкий декоративний скотч, ножиці, канцелярський ніж, клей-пістолет, тонкі стрічки різних кольорів, клей для тканини. Необхідно вирізати з пляшки 4 однакові кільця, потім прикрасити їх стрічками та за бажанням бусинами або блискітками, а потім склеїти перпендикулярно, формуючи таким чином кулю.

З пластикових пляшок також можна змайструвати янголят і покрити їх блискітками. Як це зробити, докладно показано у наступному відео.

Ще один варіант – зробити кумедні санчата і лижі з паличок для морозива. Щоб створити їх, крім паличок, знадобляться лінійка, олівець, ножиці, клей для дерева, зубочистка, пензлик, фарби, мотузки або нитки.

Також із паличок можна зробити різні вироби у вигляді зірок, будиночків, машин – головне виявити свою фантазію. До цього цікавого процесу можна залучити і дітей, і дорослих членів сім'ї.

Також цікаві іграшки на ялинку можна створити з паперу. Для цього вам знадобляться світлий та яскравий папір, лінійка, олівець, ножиці, шило, золотиста мотузка, тонкий дріт, клей, велика світла намистина. З цього набору можна зробити янголів.

А якщо ви любите шити – зробіть небанальну прикрасу на ялинку із фетру. Це може бути новорічний чобіт, дзвіночки, пряниковий чоловічок, олень, різноманітні геометричні фігури тощо.

Також прикрасити ялинку можна іграшками, зробленими у техніці печворк. Це техніка шиття із клаптиків тканини: шматочки спочатку з'єднують у невеликі блоки у вигляді різних геометричних фігур, а потім зшивають. Спробуйте на дозвіллі зробити таку іграшку, переглянувши наступне відео.

Також біля ялинки можна поставити гномів, виготовлених із підручних засобів. Вам знадобляться шкарпетки, коло з картону для стійкості, капронова шкарпетка для виготовлення носика, гарячий клей-пістолет, штучне хутро, синтепон, фетр для виготовлення рукавичок, дріт для згинання ручок гномів, дріт для ковпачка, мереживо для фартуха, гудзики, стрічок.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Рослини-компаньйони: що посадити поруч із помідорами для багатого врожаю

Біля яких рослин краще садити томати, щоб покращити смак плодів, зробити їх великими та захистити від хвороб та шкідників

Як приготувати корисну шаурму, яка не зіпсує фігуру: простий рецепт перекусу

Як у домашніх умовах приготувати ситну шаурму з курячим філе, морквою по-корейськи та сметанним соусом, щоб побалувати свою родину

Сукня з великим коміром - фаворит серед модниць: які фасони вибрати на випускний

Влітку випускниці шукають найкрасивіші сукні на свято. Які варіанти вбрання можна розглянути - читайте в матеріалі