Лайм

Як виглядають найневдаліші пуховики сезону - повнять і вкорочують зріст

Перевірте свій гардероб

У зимовому гардеробі кожної модниці має бути кілька варіантів верхнього одягу на всі випадки життя. Наприклад, для прогулянки на природі підійде стильна парка, а для офісних буднів – тепле пальто. Але варто звернути увагу, що деякі моделі здатні зіпсувати навіть фігуру з ідеальними параметрами і пропорціями. theLime вирішив докладніше розповісти вам про такі фасони пуховиків.

Речі в стилі оверсайз вже кілька сезонів поспіль знаходяться на піку популярності, проте з такими моделями слід бути дуже обережними. Дівчатам невисокого зросту варто уникати мішкуватого довгого верхнього одягу, так як він візуально ще більше вкорочує ріст і додає зайві об'єми.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Одяг від Виробника (@_dress_room.ua)

Короткі об'ємні пуховики також можуть зіграти з вами злий жарт. Особливо на це варто звернути увагу дівчатам із широкими стегнами, оскільки межа між талією та стегнами буде помітна ще більше. З-під таких курток часто виглядає ще один шар одягу, що також візуально обтяжує образ.

Масивні довгі пуховики з об'ємними накладними кишенями також варто викреслити зі свого гардеробу всім, хто хоче виглядати жіночно. Краще замінити таку куртку приталеним пальто або дублянкою.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Difashion (@di_fashion_09)

Ще один варіант - куртки з оздобленням із хутра. Масивний декор на кишенях та рукавах значно обтяжує образ, розмиваючи лінію талії. Більш того, найвідоміші дизайнери радять відмовитися взагалі від виробів з елементами натурального хутра. Такий верхній одяг можна замінити лаконічною еко-шубою.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширений користувачем @stil_staile02

Пуховики з блискучих і світловідбивних тканин на сьогоднішній день знову входять у моду, однак такий одяг має свої мінуси – він додає зайві об'єми. Тому слід добре подумати, перш ніж придбати таку річ.


Переглянути цей допис до Instagram

Жіночий одяг (@tre.mpel)

Якщо ви хочете виглядати мініатюрно навіть у зимовій куртці, не варто вибирати моделі з квітковими та рослинними принтами. Під такий пуховик складно підібрати взуття та аксесуари, щоби не виглядати, як сорока. Різні зав'язки, рюші та оборки також ускладнюватимуть весь образ загалом.

Верхній одяг із різнокольоровим принтом, природно, може бути красивим і підходити вам. Але при цьому потрібно враховувати багато факторів: як розташований малюнок, його розмір, контрастність, частота тощо. Невдалий принт здатний зробити фігуру візуально більшою і вкоротити ноги. Саме тому краще вибрати однотонну яскраву куртку.


Переглянути цей допис до Instagram

ПУХОВИКИ КОМБІНЕЗОНИ BOO&BON(@boobon_fashion)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Так цвітну капусту ви ще не готували: рецепт овочевого стейку з сиром і беконом

Як приготувати стейк з цвітної капусти з беконом та сиром - рецепт Тетяни Літвінової

Будують кар'єру поза офісом: які знаки Зодіаку створені для дистанційної роботи

Представники яких знаків Зодіаку полюбляють організовувати свою роботу за власним зручним графіком і тільки за межами офісу  

Рослини-компаньйони: що посадити поруч із помідорами для багатого врожаю

Біля яких рослин краще садити томати, щоб покращити смак плодів, зробити їх великими та захистити від хвороб та шкідників