Лайм

Як вибрати парку на зиму та які моделі в моді цієї зими

Якщо ви полюбляєте спортивний стиль, така куртка має бути у вашому гардеробі

Взимку необхідно мати різні варіанти верхнього одягу на всі випадки життя. І якщо ви вже придивилися короткий пуховик або тепле пальто, доповніть ваш гардероб стильною паркою. theLime вирішив докладніше розповісти, з чим її поєднувати, щоб виглядати стильно навіть у морози.

Парка – це куртка, яка найчастіше доходить до середини стегна, має вільний крій, теплу підкладку, шнурок на талії, об'ємні кишені та капюшон з хутром чи без нього. Якісні парки виготовляють із водонепроникних матеріалів.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення CASANOVA (@shopscasanova)

Парка може бути з підкладкою з натурального хутра або штучного. Якщо ви хочете вибрати бюджетний варіант, пригляньте парку на еко-хутрі яскравого кольору, наприклад, рожеву або блакитну. Надягайте джинси-"варенки", укорочений светр і високі чоботи на шнурівці. Доповнять лук аксесуари в тон до куртки.

Переглянути цей допис до Instagram

Оля Князєва (@olya_knyzeva7)

Для повсякденних луків можна вибрати парку чорного або бежевого відтінку - з нею можна скласти безліч образів. Одягайте легінси, водолазку та теплу парку. Доповніть образ невеликим клатчем та уггами.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення (@alona_shop_)

Ще один стильний варіант - подовжена парка з накладними кишенями. Носити її можна з масивними худі та теплими спортивними штанами. Доповніть образ черевиками на масивній підошві, рюкзаком, шарфом-снудом та в'язаною шапкою.

Переглянути цей допис до Instagram

ЖЕНСЬКИЙ ОДЯГ НОВОСИБИРСЬК (@ann_wine_showroom)

Якщо ви збираєтеся вирушити взимку в гори, тепла парка – саме та річ, яка має бути у вашому гардеробі. Для подорожі підберіть модель синього або бордового відтінку. Носити її можна з широкими джинсами, светрами оверсайз та черевиками-"мартінсами".

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Didriksons Reima Adidas (@outlet.sweden)

Ще один варіант – парка, повністю утеплена хутром усередині. У такому верхньому одязі ви точно не замерзнете навіть у найсильніші морози. Для походу в кіно підберіть лук, що складається зі светра та спідниці, а доповнять його парка, високі чоботи-труби та невеликий клатч.

Переглянути цей допис до Instagram

Повідомлення, поширення Куртки парки пальто одяг (@ffy_sifurs)

Також можна підібрати бежеву парку з капюшоном контрастного кольору. Під неї надягайте джинси, яскравий светр та грубі черевики. Доповніть образ невеликою сумкою та не забудьте про аксесуари.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення TK Collection (@itk_collection_ua)

Також можна придивитись ефектну парку без капюшона з накладними кишенями та затяжками як на талії, так і на рукавах. Одягайте штани з еко-шкіри, толстовку, парку та кепку. Доповніть лук черевиками-"мартінсами" та сумкою-шопером.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення ЖІНОЧИЙ ОДЯГ І ВЗУТТЯ(@girls_territory_ua_)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору