Лайм

8 вічних комедій на Новий рік: що подивитися на вихідних

Веселі фільми подарують вам святковий настрій

Новорічне диво ось-ось станеться. І якщо ви вже встигли прикрасити будинок до свята, зробити своїми руками ароматизатор із запахом Різдва, то саме час скласти список обов'язкових для перегляду фільмів. Ми вирішили не ризикувати, тому вибрали так звану "новорічну класику" у світі кінематографу.

"Кучерявка Сью"

У центрі сюжету опиняється чоловік із маленькою донькою, які мають тимчасові труднощі. Щоб хоч якось прогодувати дівчинку, головний герой Білл інсценує ДТП. Водієм машини, яка нібито збила чоловіка, є жінка на ім'я Ґрей. Вона знайомиться з Біллом та його донькою Сью, після чого їхні стосунки починають швидко розвиватися.

"Грінч"

Головний герой Грінч живе у темній печері на самій вершині гори, і почувається комфортно. А все населення міста в цей час активно готується до зустрічі Нового року: одні прикрашають будинки, інші вбирають ялинку. Грінч не зміг спостерігати спокійно за тим, що відбувається, тому прийняв рішення вкрасти Різдво і позбавити всіх городян свята.

"Один вдома"

Ця новорічна комедія не потребує будь-якого представлення. Усі добре знайомі з головним героєм Кевіном. Обставини складаються таким чином, що хлопчик залишається на Різдво на самоті. Як виявилося, не дарма - 8-річний Кевін змушений захищати свій будинок від грабіжників, і у нього на цей випадок є продуманий план.

"Ельф"

Хлопчик Бадді, який виріс у дитячому притулку, був дуже допитливим. Він заліз у мішок до Санта Клауса і вирушив разом з ним у чарівну країну Різдва. Там дитину взяв до себе один із ельфів і той став для нього прийомним сином. Ставши дорослим, Бадді вирушає у великий мегаполіс, щоб відшукати свого рідного батька. І оскільки він не пристосований до міського життя, головний герой постійно потрапляє у комічні ситуації.

"Чотири Різдва"

Цей новорічний фільм розповість глядачеві про сімейні цінності. Головні герої Кейт і Бред вже кілька років зустрічаються, але є затятими противниками офіційного шлюбу. Напередодні чергового Різдва обставини складаються так, що ця пара змушена всі різдвяні канікули провести разом зі своїми родичами. Кейт і Бреду доведеться через багато що пройти і таким чином перевірити свої почуття на міцність.

"Фред Клаус, брат Санти"

Фред Клаус – брат Санти, який назавжди втратив віру в Різдво. Якоїсь миті Фред вирушає на Північний Полюс, де дізнається, що його брат потрапив у біду. Виявилося, що експерт з ефективності вирішує назавжди знищити Різдво, і Фред у цій ситуації приймає рішення все виправити та врятувати свято.

"Секретна служба Санта-Клауса"

У Санта-Клауса та його помічників-ельфів у різдвяну ніч багато роботи, тому що потрібно побувати у кожному будинку та встигнути з подарунками. Його старший син на ім'я Стів мріє рано чи пізно зайняти місце батька, поки молодший син працює у поштовому відділі. Ніхто не хоче ставитись до Артура (молодший син) серйозно, але одного разу у нього з'являється можливість переконати всіх у протилежному.

"Різдво з невдахами"

Сім'я Кренків кожне Різдво святкувала однаково, доки донька Лютера і Нори Кренк не поїхала вчитися. У Лютера з'являється можливість полетіти на всі різдвяні канікули на Карибські острови і заощадити 6000 доларів. Подружжя відмовляється від гірлянд та святкових вечерь, і вирішує поїхати. Але сусіди, які невдовзі дізналися про це, намагаються всіляко перешкодити Кренкам.

  • 7 цікавих і навіть дивних традицій у Новий рік із різних куточків світу. Наприклад, іспанці під час бою курантів займаються поїданням винограду: з ягоди на кожен удар. Тому, хто встигне швидко з'їсти всі 12 виноградин, наступного року обов'язково пощастить.
  • А також пропонуємо вам перевірити наш список справ, які обов'язково потрібно закінчити до Нового року. І подивитися, чи ви нічого не забули зробити та підготувати для вашого свята.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підпишіться на канал theLime і дізнайтеся більше про них.

Новини партнерів

Читайте також

Можна вносити добрива прямо в лунку: чим підживити перець, щоб отримати гарний врожай

Як вибрати підходящий ґрунт для вирощування болгарського перцю, а також які натуральні добрива необхідно вносити в лунку при посадці  

М'ясна страва на Великдень-2024: як приготувати соковиту яловичину "Біф Веллінгтон"

Як у домашніх умовах приготувати соковиту м'ясну страву з яловичини під назвою Біф Веллінгтон, щоб здивувати гостей на Великдень  

Незважаючи на тривожні сигнали: які знаки Зодіаку намагаються змінити свого партнера

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які у стосунках намагаються змінити своїх коханих - у списку опинилися Овни, Терези, Діви, Риби