Лайм

Як загадати бажання на Новий рік і не проґавити можливість

Нехай наступного року здійсняться всі мрії

Існує давня святкова традиція загадувати бажання в новорічну ніч, і кожному хочеться, щоб воно збулося. Одні роблять це в першу секунду Нового року, інші – з першим ковтком шампанського, треті чекають на появу першої зірки, четверті – світанку. Розповідаємо, які способи загадати бажання точно варто спробувати 31 січня.

Попіл у шампанському

Цей яскравий спосіб загадати бажання новорічної ночі сподобається романтичним натурам. Коли до Нового року залишаться лічені секунди, напишіть своє заповітне бажання на маленькому аркуші паперу і спалить його на свічці. Киньте попіл у келих із шампанським і випийте до того, як настане 1 січня.

Все це доведеться робити дуже швидко, тому краще тримати бажання, олівець і папір напоготові. І не хвилюйтеся, попіл не зіпсує смаку напою - ви взагалі не зможете його відчути.

Фото: pixabay.com

12 бажань

Після опівночі у Новий рік напишіть 12 бажань на окремих аркушах паперу, згорніть їх та покладіть під подушку. Наступного ранку не дивлячись візьміть одну із записок, і бажання, яке вам випаде, має здійснитися. Але є нюанс: щоб задумане здійснилося, потрібно лягти спати до 3 години ночі. Вважається, що після третьої години ночі починається ранок, і чари новорічної ночі зникають.

Бажання у стрибку

Цей веселий та активний спосіб загадати бажання на Новий рік ідеально підходить для великої компанії друзів та дружної родини. Опівночі візьміться за руки і спробуйте стрибнути якомога вище. Під час стрибка загадайте найзаповітніше бажання. Ви повинні уявити його до того, як ноги торкнуться підлоги.

Фото: Getty Images

12 виноградин

Поставте на святковий стіл тарілку винограду, і за хвилину до настання опівночі подумайте про свою мрію. Потім, коли годинник почне відлік, з'їдайте по одній виноградині при кожному ударі. Головне - правильно розраховувати час, щоб з'їсти 12-ту виноградинку саме опівночі.

Як зробити, щоб бажання збулося

Існує кілька дієвих способів, які допоможуть вам здійснити задумане та втілити бажання у життя.

Будьте конкретними та детально уявіть бажане. Якщо у Новому році ви хочете знайти кохання, подумайте про те, які якості мають бути у вашого обранця, де ви хочете його зустріти, про що запитаєте під час зустрічі. Якщо мрієте про здоров'я, визначте, чого вам для цього не вистачає. Чим конкретніше ви будете, тим легше буде зрозуміти, чи збулося бажання.

Запишіть своє бажання, повторіть його вголос та подумайте, як можете його втілити. Головне - загадувати бажання від щирого серця і з добрими намірами.

Будьте реалістом і не женіться за всім і одразу. Важливо розуміти, що бажання має бути здійсненним, і для цього потрібно докладати зусиль. Бажання може збуватися поступово, роблячи вас ближчим до мрії.

Будьте позитивними і уявляйте, як ваше бажання збувається. Щодня нам дошкуляють тривоги та сумніви, але якщо ви дійсно хочете чогось, не дозволяйте негативним думкам відвернути вас від мети.

Фото: pixabay.com

Встановіть терміни. Це важливо зробити для того, щоб оцінити, чи ви наближаєтеся до здійснення свого бажання. Якщо згодом мрія залишається такою ж далекою, задумайтеся, чи в правильному напрямку ви рухаєтеся, чи робите щось для того, щоб вона збулася.

Вірте в себе, і нехай стара приказка "Дорогу здолає той, хто йде" завжди залишається у вашій пам'яті. Не бійтеся робити помилки, адже не помиляється тільки той, хто нічого не робить. І навіть якщо ваше бажання не поспішає збуватися, не бійтеся його змінювати та підлаштовувати свої життєві обставини.

Не забувайте, що головне – не лише мріяти, а й цінувати те, що ми маємо. Часто буває, що бажане знаходиться поруч, і все, що нам потрібно, - уважно подивитися на всі боки, прислухатися до себе і прийняти правильне рішення.

  • Читайте на theLime добірку подарунків на Новий рік, які можна подарувати онлайн. Порадувати друзів або близьких можна навіть якщо вони далеко.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Тягнуться до мистецтва: астрологи назвали найбільш артистичні знаки Зодіаку

Представники яких знаків Зодіаку можуть надихати інших за допомогою музики, живопису, малювання, пісень, танців або фотографії 

Як довго можна зберігати варені яйця і що з них приготувати

Який термін зберігання варених яєць за кімнатної температури і в холодильнику, а також як приготувати яйця по-шотландськи в домашніх умовах

Помідори висаджують у травні: сприятливі дати за місячним календарем

Які дні за місячним календарем найбільш сприятливі для висадки розсади помідорів у відкритий ґрунт, а також як потрібно підготувати рослини