Лайм

7 подарунків на Новий рік, які можна подарувати онлайн

Порадуйте друзів чи близьких, навіть якщо вони знаходяться далеко

Рік, що минає, вийшов на свою фінішну пряму, а це означає, що залишаються останні приготування до Нового року. І якщо ви вже встигли прикрасити ялинку, скласти святкове меню та купити подарунки батькам, другій половині, дітям та бабусям, саме час задуматися про презенти для родичів та друзів, які знаходяться за тисячі кілометрів від вас. theLime ділиться з вами ідеями, що можна подарувати онлайн.

Анімаційні листівки та гіфки

Самий безпрограшний варіант, який ще й безкоштовний, – це надіслати електронною поштою або в будь-якому месенджері вітання, яке можна доповнити різними анімаційними листівками та гіфками на ваш смак.

Фото: pinterest.com

Новорічне відеопривітання від Діда Мороза

Якщо у ваших друзів чи рідних є маленькі діти, подаруйте їм іменне відеопривітання від Діда Мороза та Снігуроньки або улюбленого персонажа з мультфільму. Такий презент точно запам'ятається довгі роки і буде викликати тільки позитивні емоції.

Фото: pinterest.com

Підписка на онлайн-кінотеатр

На сьогоднішній день існує величезна кількість сервісів, які дозволяють дивитися різні фільми, серіали та програми у високій якості. Такий подарунок підійде як для самотнього друга, так і для сімейної пари з дітьми.

Фото: pinterest.com

Сертифікат на онлайн-курси чи майстер-класи

Якщо ваш друг чи родич полюбляє пізнавати все нове або робити щось своїми руками, подаруйте йому сертифікат на онлайн-курси або майстер-класи. У мережі можна знайти величезну кількість навчальних та розвиваючих програм на будь-який гаманець.

Фото: pinterest.com

Електронний квиток на концерт чи в театр

Такий подарунок підійде не лише для романтичної натури, але й для дуже зайнятої рутинними справами людини. Адже новорічні та різдвяні свята – чудовий час, щоб трохи відпочити та переключитися на щось інше.

Фото: pinterest.com

Підписка на електронну бібліотеку

Якщо ви не знаєте, що подарувати бабусі чи дідусеві, які мешкають в іншому місті чи країні, можна оформити їм підписку на онлайн-бібліотеку. Таким чином ваші рідні зможуть не виходячи з дому читати нові книги або перечитувати класику.

Фото: pinterest.com

Електронна подарункова картка магазину

У вік сучасних технологій ви можете оформити електронну подарункову картку практично будь-якого магазину. Це може бути сертифікат на певну суму для покупки побутової техніки, косметики, парфумерії, одягу, взуття, спідньої білизни, аксесуарів, прикрас, іграшок тощо.

Фото: pixabay.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Вирощування огірків: як правильно формувати рослину, щоб вона дала багато врожаю

Як потрібно правильно формувати огіркову ліану в теплиці, навіщо її підв'язувати, а також видаляти всі пасинки, вуса та нижнє листя  

Готуємо мариновані печериці, які будуть смачніші за магазинні: простий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати мариновані печериці зі спеціями, щоб урізноманітнити меню своєї родини смачною закускою

Тягнуться до мистецтва: астрологи назвали найбільш артистичні знаки Зодіаку

Представники яких знаків Зодіаку можуть надихати інших за допомогою музики, живопису, малювання, пісень, танців або фотографії