Лайм

М'ята, фуксія, перванш: наймодніші кольори манікюру на 2022 рік

Вибирайте яскраві та соковиті відтінки

Незважаючи на те, що попереду ще цілий місяць зими, чимало модниць вже почали підбирати варіанти весняних луків та нові кольори для покриття нігтів. І якщо ви вже робили манікюр у корейському стилі, цього разу підберіть дизайн в одному з трендових кольорів 2022 року. theLime ділиться з вами креативними ідеями нейл-арту.

Якщо ви не любите надто яскраві відтінки на нігтях, зверніть увагу на манікюр у білих або молочних відтінках. Це може бути як однотонне покриття зі стемпінгом або малюнком, так і варіант дизайну з дрібними пластівцями або шиммером.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень Ольга Кудрик (@oli4ka_kudrik)

Один із трендових кольорів весняного сезону 2022 року - це, звичайно ж, м'ятний відтінок, який чудово доповнить нові весняні вбрання. Покрийте нігті однотонним гель-лаком, а зверху нанесіть топ із чорними цятками.


Переглянути цей допис до Instagram

САЛОН КРАСОТИМАНІКЮРМОСКВА (@vishnyasalon)

Ще один варіант - поєднайте в одному манікюрі кілька відтінків зеленого кольору, а на одному нігті зробіть контрастний стемпінг - тобто перенесення на ніготь за допомогою штампу малюнка з трафарету. Для цього підберіть листяний або квітковий візерунок, який доповнить лаконічний нейл-арт.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширений користувачем @white__rose__beauty

Також не перестає бути актуальним манікюр у кольорі фуксія. Для консервативних панночок підійде однотонне покриття, а креативним модницям пропонуємо урізноманітнити такий манікюр сміливим дизайном. Покрийте основну частину нігтів рожевим, а один або два - білим. Їх можна доповнити написами та дизайном із золотистою фольгою.


Переглянути цей допис до Instagram

МАНІКЮР ГРОМАДЯНКА СПБ (@katerina_german_nails)

Ще один варіант - поєднати в одному манікюрі два яскраві кольори. Покрийте нігті на одній руці яскраво-рожевим гель-лаком, а на другій зеленим. Доповніть такий нейл-арт дизайном із хаотичними мазками чи візерунками.


Переглянути цей допис до Instagram

МАНІКЮР ГЕЛЬ-ЛАК ТЮМЕНЬ (@nail.72)

Також у тренді всі відтінки блакитного. Тим модницям, хто полюбляє цей колір, радимо покрити всі нігті одним тоном, а один залишити із напівпрозорим лаком. Потім зробити на кінчику кілька мазків білим відтінком та лаком із сріблястими блискітками.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень НігтіМанікюрКазань (@albinanails)

Ще один трендовий колір весни-2022 - перванш. Це один із відтінків блакитного кольору, його ще називають барвінковим. Термін "перванш" походить від французької назви барвінку - рослини з блакитними і рідше фіолетовими квітами.

Ви можете вибрати як однотонний манікюр у кольорі перванш, так і урізноманітнити один або кілька нігтів анімалістичним принтом.

Ще один варіант - фіолетовий відтінок Very Peri, який Інститут кольору Pantone вибрав як відтінок 2022 року. Такий манікюр гарно виглядатиме на довгих нігтях мигдалеподібної форми, а доповнити його можна невеликим стемпінгом або малюнком.


Переглянути цей допис до Instagram

Манікюр Педикюр lash brow Сочі (@pilka_gel.lab)

Ще один варіант на весну – яскраво-жовтий манікюр. Доповнити його можна дизайном із ефектом омбре (плавним переходом від одного кольору до іншого), а також написом контрастного кольору.


Переглянути цей допис до Instagram

СТУДІЯ КРАСИ DETALIСПб (@beauty_detali)

Насичений відтінок зеленого – смарагдовий – також у трендах весняного сезону. Такий колір ефектно виглядатиме навіть на коротких нігтях. Доповніть його стильним дизайном із чорним стемпінгом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Рослини-компаньйони: що посадити поруч із помідорами для багатого врожаю

Біля яких рослин краще садити томати, щоб покращити смак плодів, зробити їх великими та захистити від хвороб та шкідників

Як приготувати корисну шаурму, яка не зіпсує фігуру: простий рецепт перекусу

Як у домашніх умовах приготувати ситну шаурму з курячим філе, морквою по-корейськи та сметанним соусом, щоб побалувати свою родину

Сукня з великим коміром - фаворит серед модниць: які фасони вибрати на випускний

Влітку випускниці шукають найкрасивіші сукні на свято. Які варіанти вбрання можна розглянути - читайте в матеріалі