Лайм

Який манікюр зараз у тренді: топ-9 ідей для коротких нігтів

Не бійтеся виділятися з натовпу

Літо у багатьох модниць традиційно асоціюється з легкими сарафанами та сукнями, яскравими футболками та короткими шортами, а також з оригінальним манікюром. І навіть якщо у вас короткі нігті, все одно можна придумати, як урізноманітнити однотонне покриття. theLime ділиться з вами сміливими ідеями.

Якщо ви любите експерименти, можна покрити кожен ніготь різним кольором чи відтінками одного. На літо підійдуть як пастельні, так і неонові гель-лаки – все залежить від настрою чи уподобань.

Фото: instagram.com/alexandra_nail.25

Ще один варіант – покрити нігті прозорим лаком та зробити дизайн із сухоцвітами – тобто декором у вигляді маленьких засушених квітів. Такий манікюр на коротких нігтях можна скомбінувати з яскравими відтінками або іншими нейл-артами.

Фото: instagram.com/manicloou

Фото: instagram.com/manicloou

А якщо ви давно хотіли ніжний манікюр, зверніть увагу на відтінки рожевого. Можна покрити ніготь напівпрозорим лаком, а зверху нанести рожеві блискітки. Такий нейл-арт гарно виглядатиме як із глянцевим, так і з матовим покриттям.

Фото: instagram.com/gara.nails

Багато модниць полюбляють безсмертну класику – французький манікюр. Проте влітку можна урізноманітнити звичний манікюр яскравим аналогом – неоновим френчем. Основу нігтя покриваємо білим або молочно-білим відтінком, а кінчик – жовтим, зеленим, помаранчевим чи кораловим.

Фото: instagram.com/vlada_pro_hands

Фото: instagram.com/katrin_nailll

Ще один варіант для коротких нігтів – покрити нігті жовтим кольором, а зверху нанести яскраві наклейки з квітковим або листяним принтом.

Фото: instagram.com/ibdi_nails

Якщо ви не любите банальні дизайни, спробуйте зробити манікюр із гарним нестандартним візерунком, на якому хтось побачить слід від блискавок, а хтось – тріщини у гірській породі. Для цього необхідно покрити нігті однотонним гель-лаком, а зверху намалювати візерунок сріблястим відтінком.

Фото: instagram.com/uhabova_alena

Нюдовий манікюр на коротких нігтях також залишається у трендах. Його можна доповнити наклейкою або стемпінгом – тобто перенесенням на ніготь за допомогою штампу малюнка з трафарету. Зробити його можна як із глянцевим покриттям, там і з матовим.

Фото: instagram.com/katrin_nailll

Ще один варіант на короткі нігті – скомбінувати в одному манікюрі два нюдові відтінки і урізноманітнити їх дизайном із золотистою фольгою.

Фото: instagram.com/nail_fashioned

Також на піку популярності патріотичний манікюр – з різними наклейками, принтами та візерунками у кольорах українського прапора і з символікою. Основа манікюру може бути білою чи напівпрозорою.

Фото: instagram.com/nails_studio_ka

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, які зможуть залучити більше грошей цього літа

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким вдасться покращити фінансовий стан цього літа - це Тельці, Діви, Скорпіони і Козероги

Як захистити розсаду під час висадки у ґрунт: допоможе корисний розчин

Як розводити фітоспорин для обробки помідорів та іншої розсади перед висадкою у відкритий ґрунт - приготування розчину фітоспорину

Який маникюр зробити на випускний: стильні ідеї для сучасних дівчат

Які варіанти манікюру в нюдових відтінках придивитися на випускний вечір, щоб доповнити образ і виділятися із сірого натовпу