Лайм

З чим носити легкі широкі штани: 8 модних образів на літо

У таких брюках можна вирушити і на роботу, і на свято, і навіть на пляж

В Україні вже понад 4 місяці триває війна, але представниці прекрасної статі намагаються не впадати у відчай і навіть у таких складних умовах виглядати на всі 100%. Через те, що багато хто змушений був переїхати в безпечніші міста або втратив частину доходу, модні луки тепер складають з тих речей, які були в гардеробі раніше або куплені в недорогих магазинах і секонд-хенді. theLime вирішив докладніше розповісти, з чим носити влітку широкі штани з високою лінією талії, які знаходяться на піку популярності вже кілька років поспіль.

Для стильного повсякденного літнього луку можна вибрати широкі штани з легкої тканини з розрізами до коліна - така модель ефектно підкреслить довгі ноги. Вдень їх можна носити з шльопанцями, а ввечері – з кросівками та босоніжками на підборах. Доповніть образ майкою, яку можна заправити в штани, так і залишити поверх них, а також невеликою сумкою і сонцезахисними окулярами.

Фото: instagram.com/personage_dress

Широкі штани добре поєднуються з короткими топами та майками. Наприклад, надягайте світлі штани, білий топ та кросівки. Доповніть образ клатчем чи невеликим рюкзаком.

Фото: instagram.com/lagrande_store

Як і минулого року, залишаються на піку популярності моделі широких штанів із яскравих тканин. Ви можете вибрати модель зеленого, рожевого, фіолетового, блакитного або жовтого кольору. Такі штани чудово поєднуються з однотонними топами, блузками та футболками.

Фото: instagram.com/lagrande_store

Для створення ділового луку надягайте широкі штани з високою талією, шовковий топ та піджак контрастного кольору. Доповніть сміливий образ біжутерією та класичною сумкою, а також взуттям на високих підборах.

Фото: instagram.com/ledi_di_showroom

Ще один варіант на літо – широкі штани із трикотажу з резинкою на талії. Носити їх можна з топами в тон або блузами контрастного кольору. З взуттям також можна експериментувати – вдень це можуть бути зручні шльопанці чи сандалі, а ввечері – босоніжки на шпильках.

Фото: instagram.com/veronastore.ua

Стильний варіант на літо - штани-палаццо зі стрілками спереду. Такий фасон підійде як для офісних образів, так і для святкових заходів і навіть побачення – якщо доповнити штани блузою з об'ємними рукавами, які можна кокетливо приспустити.

Фото: instagram.com/simonapolagina

Також широкі штани можна носити з футболками та кедами. Доповнять лук кепка або панама, невелика сумка-бананка та непомітні прикраси.

Фото: instagram.com/freshkaofficial

Якщо є можливість, можна підібрати на літо стильний костюм-двійку із жатої тканини або мусліну, що складається з широких штанів та оверсайз-сорочки. З таким костюмом можна створити величезну кількість стильних образів: носити ці дві речі разом або комбінувати з іншими, доповнювати лук топами або майками контрастного кольору, а також експериментувати з взуттям на низькому ходу або на підборах. Доповнить образ стильна панама.

Фото: instagram.com/veronastore.ua

Ще один варіант на літо – костюм у піжамному стилі із тканини з принтом. На піку популярності тваринні мотиви (леопард, зебра, тигр), проте ви можете поекспериментувати та вибрати клітинку, гусячу лапку чи шаховий принт. Такий костюм можна носити як у місті, так і вирушити у ньому на пляж.

Фото: instagram.com/online_luxury_boutique

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору