Лайм

Все як у зірок. Топ-4 модні зачіски для короткого волосся

Оберіть для себе найкращий варіант

Оновити зачіску – це, мабуть, один із найшвидших способів змінити імідж. Тому якщо ви вже прийняли таке рішення і тепер шукаєте той самий ідеальний варіант, theLime готовий поділитися із вами модними ідеями. Раніше ми розповідали про стрижки на волосся різної довжини, а цього разу мова піде про зачіски для короткого волосся.

Піксі

Це ультрамодна коротка зачіска, що демонструє красу шиї. Її значна перевага в тому, що вона підходить жінкам будь-якого віку з різним типом волосся. Прихильницею піксі є, наприклад, відома американська акторка Крістен Стюарт.

Крістен СтюартФото: instagram.com/matthewstylist

Також цю зачіску носить відома американська кіноакторка Геллі Беррі. До класичного варіанту вона додала яскраве фіолетове фарбування.

Фото: instagram.com/halleberry

Кріс Дженнер також в числі тих, кому подобається смілива зачіска піксі.

Фото: instagram.com/krisjenner

Каре

Ця популярна зачіска характеризується чітко окресленою лінією волосся, яке підстрижене нижче вуха. При виконанні каре застосовується метод градуювання, спрямований всередину.

Цю зачіску полюбляють носити такі знаменитості: Біллі Айліш, Кортні Кардаш'ян, Lida Lee.

Біллі АйлішФото: Getty Images

Кортні Кардаш'янФото: instagram.com/kourtneykardash

Lida LeeФото: instagram.com/lidalee_official

Ультракоротка зачіска

Майже повністю вибрите волосся, андеркат, зачіска з поголеними малюнками та інші сміливості – зачіска, на яку наважиться далеко не кожна. Проте обравши її, ви будете виділятися із натовпу та виглядати максимально яскраво.

Британська кіноакторка Тільда Свінтон демонструє це на власному прикладі. Вона обрала ультракоротку стрижку з об'ємним чубчиком.

Тільда СвінтонФото: instagram.com/tildaswintonislove

Шеггі та "вовча" стрижка

Ця стрижка є своєрідним гібридом малету і шегі і відрізняється нарочитою недбалістю різнорідно рваних кінчиків волосся. Прихильницями зачіски є Біллі Айліш, Кайя Гербер, Майлі Сайрус.

Фото: instagram.com/billieeilish

Фото: instagram.com/kaiagerber

Фото: instagram.com/mileycyrus

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Якщо не встигли спекти паску: найпростіший рецепт крафіна, який можна приготувати до свята

Як у домашніх умовах приготувати незвичайну паску-крафін на дріжджовому тісті, щоб здивувати гостей та побалувати близьких на Великдень 

Чи можна пекти паски у Страсну п'ятницю: народні традиції і що говорить церква

Чому паски можна пекти у Страсну п'ятницю, яка у 2024 році випадає на 3 травня, а також що ще обов'язково потрібно зробити в цей день

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Які знаки Зодіаку відчувають себе самотніми та чому, розповіли фахівці - у списку опинилися Водолії, Тельці, Діви, Козероги