Лайм

З чим носити худі цієї осені: 5 модних образів на холодну погоду

Візьміть на замітку ці ідеї

Кожному хочеться, щоб його осінній гардероб був не лише теплим та практичним, а й гарним. Добре, що сучасні тренди не вимагають вибирати щось одне: в холодну погоду можна і виглядати стильно, і почуватися чудово.

Однією з базових речей на осінь є худі – толстовка з м'якого та теплого трикотажу з капюшоном. Багато хто звик розцінювати худі як елемент спортивного стилю, але вони чудово поєднуються з різними речами.

Худі з жакетом

Простий жакет без зайвого декору, худі з капюшоном та джинси - ідеальний ансамбль, де всі елементи врівноважують одне одного, не даючи образу скочуватися у зайву спортивність чи строгість ділового стилю.

Фото: Getty Images

Фото: Getty Images

Худі з підборами

Не найочевидніша комбінація, яка між тим виглядає ефектно і створює жіночний силует. Об'ємне худі з капюшоном можна поєднувати з грубою шкіряною курткою, легінсами або міні-спідницею.

Фото: https://www.instagram.com/rosiehw/

Фото: https://www.instagram.com/pernilleteisbaek/

Худі з пальто оверсайз

Безпрограшний варіант для прохолодної осінньої погоди, коли найбільше хочеться тепла та комфорту. Оверсайз у 2022 році залишається актуальним силуетом, але не забувайте про пропорції. Щоб не виглядати мішкувато у пальто і худі, замість широких джинсів або штанів можна вибрати звужені.

Фото: https://www.instagram.com/anoukyve/

Фото: https://www.instagram.com/pernilleteisbaek/

Худі з банданою

У холодну осінню погоду вам напевно захочеться додатково утеплитися за допомогою шарфа. Оригінальний варіант - використовувати бандану або хустку з яскравим візерунком. Пов'яжіть аксесуар витонченим вузлом, і нудний образ з худі зміниться на очах.

Фото: Melodie Jeng/marieclaire.com

Монолук із худі

Монолук – це вбрання, в якому всі речі мають однаковий колір. Монолук з худі легко зібрати, адже вам не доведеться довго думати над поєднанням речей. Особливо, якщо йдеться про чорний одяг.

Фото: Pinterest

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Які добрива вносити під картоплю після висаджування: поради досвідчених городників

Скільки разів потрібно удобрювати картоплю, які органічні та мінеральні підживлення слід внести після висадки та появи сходів

Тертий пиріг з шоколадною начинкою: небанальний рецепт улюбленого десерту

Як у домашніх умовах спекти тертий пиріг із шоколадним кремом, щоб урізноманітнити звичне меню та побалувати свою родину

Їхні звички відштовхують: які знаки Зодіаку найбільше дратують оточуючих

Астрологи назвали знаки Зодіака, які найбільше дратують інших через свої звички - у списку опинилися Раки, Водолії та Близнюки