Лайм

Топ-7 модних шапок на холодну осінь та зиму: які головні убори в тренді у 2022 році

Урізноманітніть свій гардероб трендовою моделлю

На зміну спекотному літу прийшла прохолодна осіння погода, тому багато хто з нас уже встиг задуматися над тим, якими речами оновити гардероб. І якщо ви вже приглянули моделі наймодніших жіночих чобіт і верхнього одягу – пальт та пуховиків, радимо також звернути увагу на головні убори. theLime зробив для вас добірку з трендовими варіантами.

Тепла кепка

На першу половину осені пригляньте теплу кепку – з таким аксесуаром можна створити образи у стилі кежуал. Одягайте улюблені спортивні штани, короткий светр або водолазку та шкіряну куртку-косуху. Доповніть лук грубими черевиками, а також аксесуарами – кепкою та невеликою сумкою.

Фото: instagram.com/by_nino_shop_ua

Фото: instagram.com/hoops.ua

Берет

А тим модницям, які полюбляють класичний стиль, радимо урізноманітнити свої образи новим беретом. Цей головний убір ідеально доповнить луки з пальтами. Замість традиційного в'язаного берета виберіть оригінальну модель з еко-шкіри яскравого відтінку.

Фото: instagram.com/hat.to.head

Фото: pinterest.com

Шапка біні

Для повсякденних образів вибирайте шапку біні це головний убір, що щільно прилягає до голови, може бути як з помпоном, так і без нього. Одягайте теплий спортивний костюм, парку і доповніть лук такою трикотажною шапкою. Ще один варінт луку: блакитні джинси, светр, масивний піджак і черевики-"мартінси".

Фото: instagram.com/face_control_in_ua

Фото: pinterest.com

Капор

Ще один варіант шапки це капор або, як його ще називають, балаклава. Це шапка-капюшон, яка об'єднує в собі і шапку, і шарф, її зручно носити з верхнім одягом без капюшона. Такий варіант підійде для неформальних образів із короткими пуховиками та джинсами або спортивними штанами.

Фото: instagram.com/by_nino_shop_ua

Фото: pinterest.com

Тепла панама

Ще один трендовий головний убір, який сподобався модницям з минулого року, – це тепла панама. Вона може бути виконана з плащової тканини, еко-шкіри або штучного хутра. Одягайте широкі штани, светр із високим горлом, пальто або стьобану куртку і доповніть лук стильною панамою.

Фото: instagram.com/by_nino_shop_ua

Фото: pinterest.com

В'язана шапка

Універсальний варіант на холодну осінь та зиму – це в'язана шапка. Вибирайте моделі, у складі яких є шерсть, мохер, ангора. Носити їх можна як із куртками, так і з пальто. Доповніть образ теплим палантином чи об'ємним шарфом.

Фото: instagram.com/by_nino_shop_ua

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Шапки з помпоном

Якщо ви не боїтеся виділятися з натовпу, підберіть в'язану шапку з помпоном. Одягайте спортивні штани, теплий светр, короткий пуховик та черевики на масивній підошві або утеплені кросівки. Свій лук доповніть такою шапкою та невеликим клатчем.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно