Лайм

Які речі приховують живіт: 8 порад, щоб виглядати модною та стрункою

Потрібний фасон врятує ситуацію

Кожна жінка по-своєму особлива, і це нормально, коли вона має особливості у своїй фігурі. У когось, наприклад, широкі стегна, які за допомогою правильно підібраних речей можна вигідно підкреслити. А у когось – животик, який іноді не вдається приховати. Про те, як це зробити, не жертвуючи стилем, розповімо далі.

Вільний крій, а не приталений

Не обирайте обтислі речі, якщо не хочете підкреслити "слабкі" місця ще більше. Краще обирайте одяг, який сидітиме на вас злегка вільно, ніби "із запасом".

Фото: instagram.com/taneshaawasthi

Вертикальні лінії

Вертикальні орнаменти, візерунки та полоси зроблять вас візуально вищою та підтягнутою. Але також слід враховувати ширину смужок і їхню частоту: не слід обирати широкі лінії, які можуть візуально збільшити. Ідеально – речі з тонкими смугами, що часто повторюються.

Фото: instagram.com/gabifresh

Підкресліть свої вигідні сторони

Не акцентуйте увагу на животику, краще продемонструйте свої ніжки чи бюст. Для цього одягніть одяг з декольте або сукню/спідницю з довжиною вище коліна.

Фото: instagram.com/nicolettemason

Однотонні блузи та сорочки

Правильно підібрані моделі зроблять образ елегантним та дозволять почуватися максимально впевнено. Поєднайте їх із джинсами чи брюками.

Фото: instagram.com/taneshaawasthi

Топи, футболки та туніки вільного крою

Тут важливо не перестаратися і не купити аж занадто велику річ. Пам’ятайте, модний оверсайз легко приховає потрібні місця, а ось річ стандартного крою на 2 розміри більше може зіпсувати ефект, зробити образ мішкуватим.

Фото: instagram.com/gabifresh

Висока посадка

Висока посадка штанів чи джинсів зробить лінію від талії до стегон плавною, і ніяких боків та животика видно не буде. Пам’ятайте, якщо є животик – ніяких штанів з низькою посадкою, адже вони тільки підкреслять те, що ви намагаєтесь сховати.

Фото: instagram.com/nadiaaboulhosn

Спідниці

Спідниця-олівець темного кольору чи вільного крою з яскравим принтом – ще один секрет, який допоможе зробити проблемні зони менш помітними.

Фото: instagram.com/taneshaawasthi

Довгі кардигани

Кардиган - це універсальна річ у гардеробі, яка добре поєднується з брюками, джинсами, спідницями та сукнями. Також вона допоможе вам створити вертикальну лінію, яка візуально "витягне" фігуру та зробить її стрункішою.

Фото: Pinterest

  • Широкі плечі – одна з головних ознак такого типу фігури як "перевернутий трикутник". Він також має й інші ознаки: спортивний ситует; струнка нижня частина, тоді як весь об'єм переноситься на плечі, руки та бюст; між талією та стегнами помітна лише незначна різниця. Дізнайтесь, який одяг слід носити жінкам із такою фігурою.
  • Також ми розповідали, який колір волосся візуально робить жінку старшою. З роками наше волосся змінюється, стаючи більш сивим, сухим та тьмяним. Коли трапляється подібна ситуація, жінки намагаються її виправити та починають фарбувати волосся. Проте далеко не всім вдається досягнути бажаного ефекту.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Помідори висаджують у травні: сприятливі дати за місячним календарем

Які дні за місячним календарем найбільш сприятливі для висадки розсади помідорів у відкритий ґрунт, а також як потрібно підготувати рослини

Підійде і для обіду, і для вечері: рецепт ідеальної карбонари від Ектора

Як у домашніх умовах приготувати пасту карбонару з сиром пармезан та підчеревцем, щоб урізноманітнити своє меню та побалувати родину

Тримають свої емоції під замком: які знаки Зодіаку найбільш потайливі

Астрологи назвали найбільш потайливі знаки Зодіаку, які не показують свої справжні почуття – Скорпіон, Водолій, Козеріг