Лайм

Як виглядає вельветовий манікюр - тренд 2022 року, який дуже легко повторити

Такий дизайн точно не залишиться непоміченим

Більшість жінок хоче мати доглянуті руки та нігті, тому у прагненні до краси та бездоганності вони не перестають експериментувати із кольорами та дизайнами. Якщо ви вже ознайомилися із трендовим манікюром-омбре, цього разу візьміть на замітку ще один модний у 2022 році варіант покриття – вельветовий.

Фото: instagram.com/hemlinelubbock

Особливість такого дизайну полягає в тому, що покриття виходить сяючим та переливається різними відтінками. Можна зробити його як в один тон, так і повторити актуальну зараз френч-ілюзію.

Френч-ілюзія

Такий дизайн нігтів поєднує в собі відразу три тренди: френч, омбре та вельветове покриття. Завдяки поєднанню популярних технік манікюру можна створити по-справжньому розкішний дизайн, який виглядатиме ефектно.

Фото: instagram.com/_inspo_nailss

Френч-ілюзія виглядатиме красиво як у яскравих відтінках, так і в нюдових тонах. Тому і любительки насичених кольорів, і жінки, які більше полюбляють спокійні пастельні відтінки, знайдуть щось собі до смаку.

Фото: instagram.com/sansungnails

Фото: instagram.com/sansungnails

Фото: instagram.com/swaknails

Читайте також: Як виглядає трендовий манікюр з аурою – новинка 2022 року, якою захоплюються модниці.

Однотонний вельветовий манікюр

Також подивіться, як виглядає однотонний вельветовий манікюр. Тут теж можна пробувати наносити різні кольори: ніжно-рожевий, темно-зелений, сяючий сріблястий чи коричнево-сріблястий.

Фото: instagram.com/slay_my_nails_

Фото: instagram.com/cirquecolors

Фото: instagram.com/nailsbyj03

Фото: instagram.com/glosshouse

Фото: instagram.com/jess.daydreams

Фото: instagram.com/lizzieandtheacrylics

Як зробити вельветовий манікюр вдома?

Для цього вам знадобиться спеціальний магнітний лак, який забезпечить потрібний сяючий ефект завдяки частинкам оксиду заліза, які "активуються" магнітом. Тобто магнітний лак використовуємо разом із магнітом, який або потрібно купити окремо, або ж він йтиме у наборі з лаком.

Читайте на тему: Топ-5 антитрендів у манікюрі: який дизайн нігтів зараз не в моді.

Як зробити? Підготовлені до покриття нігті покрийте базою, просушіть у лампі, після чого нанесіть перший шар магнітного лаку. Візьміть магніт та потримайте його над нігтем 3-5 секунд на мінімальній відстані. Після цього ви побачите, як металеві частинки підтягнуться і з'явиться той самий вельветовий ефект. Покриття просушіть в лампі. Повторіть таку процедуру на кожному нігті, використовуючи магніт після нанесення кожного кольорового шару. Не забудьте нанести фінішне покриття.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Чому не можна викидати шкаралупу від крашанок: куди її подіти після Великодня

Чому шкаралупу від освячених у церкві яєць не можна викидати, а також куди її можна закопати і як використовувати як добриво  

Як зберігати паски, щоб вони не черствіли: секрети досвідчених господинь

Як та де найкраще зберігати паску, щоб вона не ввібрала в себе сторонні запахи, не стала черствою і не покрилася пліснявою 

Як зробити густу і красиву помадку для паски: рецепт із маршмелоу

Як у домашніх умовах приготувати смачну глазур із зефіру маршмелоу, щоб швидко прикрасити домашні паски перед світлою неділею