Лайм

Топ-5 антитрендів у манікюрі: який дизайн нігтів зараз не в моді

Залишіть у минулому застарілі дизайни

Манікюр – важлива деталь будь-якого образу, якому дівчата приділяють особливу увагу, адже руки постійно на очах. Раніше ми розповіли про дизайни, які особливо актуальні цього сезону, а тепер обговоримо тренди, які безнадійно застаріли. У 2022 році уникайте "в'язаних" дизайнів, великої кількості страз, фольги, "місячних" френчів - все це антитренди і їм не місце на ваших нігтях.

В'язка на нігтях

Колись із настанням осінньо-зимового сезону дівчата бігли до нейл-майстра за "в'язаним" манікюром. Тепер об'ємний дизайн, що нагадує теплий светр, свідчить про те, що його володарка відстала від часу. Якщо хочете прикрасити нігті, тоді придивіться до манікюру із сухоцвітами – одного з головних трендів осені 2022 року.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Багато страз

Не перевантажуйте нігтьову пластину великою кількістю камінців. Це виглядає несмачно та обтяжує манікюр. Велика кількість страз на нігтях надає дівчині віку і відсилає до гламуру 2000-х. Якщо хочете додати до дизайну сяйва - покрийте нігті світловідбиваючим гель-лаком.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Акцент на одному пальці

Виділяти один ніготь іншим кольором контрастного відтінку було модно кілька років тому. Нині такий дизайн вважається застарілим. Якщо хочете зробити невеликий акцент, вибирайте лаки схожих відтінків або непомітні малюнки.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Топ-12 ідей французького манікюру на короткі нігті: оригінальні варіанти класичного дизайну

Манікюр із фольгою

Ще один антитренд – дизайн нігтів з фольгою. Нігті з металевим візерунком вийшли з моди. У 2022 році існує безліч варіантів модного манікюру, який зробить образ помітним.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Олена Олександрівна (@lenochka_1986_24)

Місячний манікюр

Колись цей дизайнерський прийом вважався супермодним. Сьогодні виділяти лунку іншим кольором або залишати прозорою – не модно. Місячний френч, подвійний френч посіли впевнене місце у списку антитрендів.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Meise 1860, Belgium (@malva_nails_nl)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як висаджувати розсаду цибулі на грядку: поради досвідченого дачника

Як правильно підготувати розсаду цибулі до пересадки у відкритий ґрунт, як потрібно підрізати коріння, а також чим удобрювати  

Готуємо поживний салат з молодої капусти зі смачною заправкою: простий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати корисний салат із молодої капусти, огірки, зелені та авокадо, щоб урізноманітнити меню своєї родини  

Астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, які зможуть залучити більше грошей цього літа

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким вдасться покращити фінансовий стан цього літа - це Тельці, Діви, Скорпіони і Козероги