Лайм

Лілія Ребрик у трикотажному костюмі показала великий тренд 2023 року: фото

Надихайтеся прикладами знаменитостей

Одяг з трикотажу став модним предметом уваги багатьох сучасних дівчат. Особливо модницям полюбилися трикотажні костюми з брюками, завдяки комфорту та поєднанню з будь-яким верхнім одягом.

Жіночі брючні костюми підкорили також українських знаменитостей, і вони із задоволенням демонструють стильні луки в соцмережах. Переможниця "Холостяка-12" Катя Лозовицька показала образ насиченого синього кольору, а Лілія Ребрик надала перевагу нюдовому відтінку.

Фото: pinterest.com

Українська телеведуча та акторка стежить за модними тенденціями та часто ділиться на своїй сторінці в Instagram знімками у зручних повсякденних аутфітах. На одному з них Лілія позує у штанах палаццо та подовженому кардигані бежевого кольору з накладними кишенями.

Читайте також: Лілія Ребрик показала, як носити модний пуховик оверсайз цієї зими: фото.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Трендовий в'язаний костюм Ребрик поєднала з білою сорочкою та туфлями-човниками, які за кольоровою гамою чудово гармонують із вбранням.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Трикотажні костюми зовсім не обов'язково повинні складатися з штанів та джемпера. У нових колекціях дизайнери пропонують варіанти з подовженими светрами із високим горлом. Таку теплу та затишну річ ви не захочете знімати всю зиму. Орім того, ви зможете обрати ширину та довжину светра та штанів.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Новини партнерів

Читайте також

Їм завжди не щастить: які знаки Зодіаку притягують до себе невдачі і проблеми

Астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, які притягують невдачі - Овен, Скорпіон, Козеріг, Риби, Стрілець

Сезон в розпалі: готуємо смачний весняний пиріг з ревеню за рецептом Лілії Цвіт

Як у домашніх умовах приготувати незвичайну шарлотку з ревенем, щоб урізноманітнити своє меню та побалувати родину чи гостей

Цибуля дасть хороший врожай: як зробити добриво для її підживлення

Які добрива необхідні цибулі для активного росту, а також для захисту від поширених хвороб, як їх приготувати та вносити