Лайм

Як виглядають наймодніші речі з трикотажу на весну 2022

Оновіть ваш гардероб

Лише кілька тижнів залишилося до приходу весни. І якщо ви вже приглянули варіанти взуття під пальта і сукні на наступний сезон, доповніть ваш гардероб стильними речами із трикотажу. theLime зробив для вас добірку з трендовими образами.

Щоб урізноманітнити класичний діловий лук, що складається з білої блузи та чорних штанів, підберіть подовжену трикотажну жилетку в ретро-стилі з розрізами з боків і трохи подовжену ззаду. Ще один варіант – короткий жилет, який можна носити як із блузками, так і водолазкою. Щоб урізноманітнити повсякденний образ, підкресліть лінію талії тонким ременем і підберіть до нього взуття або сумку.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення NELVA (@nelvafashion)

Ще один варіант образу – з трикотажним жилетом у стилі оверсайз, який має V-подібний виріз горловини. З ним можна скласти як повсякденний лук, доповнивши джинсами, білою сорочкою та кедами, так і стильний діловий – з брюками-палаццо або укороченими штанами та відповідним взуттям на підборах.

Також на весну пригляньте один або кілька трикотажних кардиганів. Це може бути модель без ґудзиків із об'ємними кишенями. Одягайте міні-спідницю, однотонний лонгслів і такий кардиган, а доповнять лук високі чоботи на стійкому підборі та невелика сумка.

Ще один варіант на весну – довгий кардиган яскравого кольору на ґудзиках. Носити його можна як із джинсами та брюками, так і як сукню – наприклад, з подовженою білою сорочкою. Доповніть лук щільними колготками та високими чоботями-трубами, а також невеликим клатчем.


Переглянути цей допис до Instagram

Жіночий одяг Плаття (@stilno_barnaul)

Для весняних образів пригляньте також трикотажні штани-палаццо бежевого відтінку. Одягайте їх із легким светром і зручними лоферами. Доповніть лук масивною прикрасою на шиї та маленькою сумочкою. У холодні дні зверху можна накинути пальто.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень Твій стиль (@volnovaha)

Для розслабленого повсякденного образу можна підібрати костюм із трикотажу, що складається з розкльошених штанів та стильного кардигану в клітинку на ґудзиках. Доповніть лук кедами та невеликим рюкзаком та вирушайте у справах.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Жіночий одяг (@brand_peak)

Якщо ви втомилися за зиму від образів зі штанами та джинсами, пригляньте на весняний сезон трикотажний костюм, що складається зі светра-водолазки та спідниці міді насиченого фіолетового відтінку, який зараз на піку популярності. Доповніть його чоботями-челсі та сумкою-бананкою.

Для створення романтичного образу вам знадобиться трикотажна сукня. Наприклад, підберіть сукню-водолазку в рубчик ніжно-бежевого відтінку з подовженими рукавами та прорізами для пальців. Доповніть лук непомітними аксесуарами, високими чоботами та невеликим клатчем.


Переглянути цей допис до Instagram

Жіночий одяг Україна (@margo.style_shop)

Ще одна трендова модель весняної сукні – трикотажне плаття з подовженням, схожим на пояс для панчох. Доповніть лук масивним піджаком контрастного кольору та високими чоботями на підборах, а також невеликою сумкою.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення МАГАЗИН ОДЯГИ (@tyt_modno.shop)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору